- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد ، خبرگزاری ها
- سهشنبه 11 فوریه 2014 - 12:02
۲۲ بهمن تجلی بیعت با آرمانهای نظام است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تجلی بیعت قشرهای مختلف ملت ایران با آرمان های نظام، انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب است.
سید موسی خادمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ملت ایران از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تمام وجود در مقابل تهدیدها، توطئه ها و دسیسه های شوم دشمنان ایستادگی کرده اند و به لطف الهی در آینده نیز اینگونه خواهد بود.
وی بیان کرد: پس از گذشت ۳۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و به کوری چشم دشمنان هنوز پیوندی ناگسستنی بین ملت ایران و آرمان های ارزشمند انقلاب، نظام مقدس جمهوری اسلامی، شهیدان، امام راحل و مقام معظم رهبری وجود دارد.
خادمی اظهار کرد: راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن نمایشی از وحدت، انسجام، همبستگی و اتحاد مثال زدنی ملت ایران است.
وی عنوان کرد: همه ساله در این راهپیمایی باشکوه و دشمن شکن عزت و اقتدار کشور و ملت ایران به رخ دشمنان کشیده می شود.
خادمی ابراز داشت: قشرهای مختلف ملت ایران هر سال با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شکوه عزت و سربلندی خود را به نمایش می گذارند.
