- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- چهارشنبه 3 دسامبر 2014 - 11:12
استاندار: مشکلات و توسعه دانشکده های فنی در سطح ملی و استان پیگیری می شود
استاندار کهگیلویه وبویراحمد، آموزشکده های فنی وحرفه ای این استان را از مراکز مهم تربیت نیروهای کارآزموده و دارای مهارت برشمرد و بر پیگیری توسعه و رفع مشکلات آنها از سوی مسئولان در استان و مرکز کشور تاکید کرد.
|
استاندار کهگیلویه وبویراحمد، آموزشکده های فنی وحرفه ای این استان را از مراکز مهم تربیت نیروهای کارآزموده و دارای مهارت برشمرد و بر پیگیری توسعه و رفع مشکلات آنها از سوی مسئولان در استان و مرکز کشور تاکید کرد.
دکترسیدموسی خادمی در بازدید از آموزشکده های فنی و حرفه ای پسرانه و دخترانه یاسوج، گفت: اعتبار پروژه های آموزشکده های فنی و حرفه ای از لحاظ تقسیم بندی اعتبارات ملی است و نمی توان از اعتبارات استانی در این زمینه هزینه ای کرد.
استاندار در بازدید از قسمت های مختلف این آموزشکده ها به اهمیت، نقش و تاثیرآنها بر فضای کارو کار آفرینی، اشتغال وایجاد زمینه لازم در فعالیت های پژوهشی و درصنایع، واحدهای تولیدی و بازار کار اشاره کرد و معرفی رشته های فنی و ایجاد زمینه گرایش نوجوانان و جوانان مستعد در این دانشکده ها را بسیار ضروری دانست.
خادمی، کمبود امکانات آموزشی، رفاهی، اداری، زیرساختی و خوابگاهی را از مهمترین مشکلات این آموزشکده ها برشمرد و اظهار امیدواری کرد: با پیگیری وهمکاری با مسئولین مربوطه بتوانیم با حمایت دستگاه های ملی، کار نوسازی، تجهیزات و امکانات جدید در این مراکز را فراهم کرد.
وی، تامین منابع مالی برای ساخت خوابگاه، تهیه تجهیزات کارگاهی و راه اندازی سلف سرویس غذاخوری در آموزشکده های فنی و حرفه ای یاسوج را از دیگرمشکلات دانست و بر پیگیری برای رفع آنها از سوی مسئولان تاکید کرد.
دکترخادمی ابراز داشت: بخشی ازمشکلات این آموزشکده ها در استان قابل رفع شدن است که با تعامل و همکاری دستگاه های اجرایی استان این مشکلات برطرف خواهند شد.
استاندار تصریح کرد: با توجه به اینکه، حوزه کار و فعالیت نیاز به نیروی انسانی دارای تخصص، فن و مهارت دارد و این آموزشکده ها تامین کننده این نیروها هستند، چنین مراکزی باید به لحاظ امکانات و توسعه مورد توجه قرار بگیرند.
خادمی ابراز داشت: دانش آموختگان این آموزشکده ها نیروی مورد نیاز استان در بخش های صنعت و خدمات را تامین می کنند که این امر باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه، بیش از دو هزار دانشجو در آموزشکده های فنی و حرفه ای پسرانه و دخترانه یاسوج مشغول به تحصیل هستند، گفت: امکان تحصیل برای دانشجویان بومی و کاهش هزینه ها برای آنها در این آموزشکده ها یک مزیت است و لذا توجه بیش از پیش به این دانشکده ها ضروری است.
رییس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران یاسوج هم در این آیین گفت: این آموزشکده هم اکنون هفت رشته تحصیلی شبانه و روزانه شامل الکترونیک، برق صنعتی، ساختمان، کامپیوتر، حسابداری، مکانیک، نقشه کشی و معماری در آن تدریس می شود.
رحیم امین زاده افزود: یکهزار و ۵۰۰ دانشجوی این آموزشکده فنی در مقطع کاردانی از سوی ۲۰۰ نفر از نیروهای متخصص دانشگاه های مختلف استان آموزش داده می شوند.
امین زاده بیان کرد: کمبود امکانات رفاهی و خوابگاهی، کمی تعداد دانشکده در استان، کافی نبودن تجهیزات و کارگاه، وسیله نقلیه برای رفت و آمد دانشجویان، ظرفیت کم کلاس ها برای جذب دانشجو و کمی رشته های مختلف از مشکلات این دانشکده است.
رییس آموزشکده فنی و حرفه ای دخترانه یاسوج هم گفت: هم اینک ۶۰۰ دانشجو مقطع کاردانی از نقاط مختلف کشور در رشته های طراحی دوخت، کامپیوتر، حسابداری، معماری و مربی کودک در آموزشکده فنی و حرفه ای دخترانه یاسوج مشغول به تحصیل هستند.
فرزانه آرامش افزود: این دانشکده تنها مرکز دخترانه کهگیلویه و بویراحمد بوده و دارای مشکلات متعدد زیرساختی و رفاهی است.
آرامش کمبود فضای آموزشی و تجهیزات کارگاهی، نبود محوطه آسفالته، نداشتن خوابگاه مناسب و تکمیل نشدن سلف سرویس غذاخوری را از مشکلات عمده این آموزشکده عنوان کرد.
وی افزود: استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید اعتباری را برای شتاب بخشی در تکمیل سلف سرویس و تجهیز کارگاه های این آموزشکده اختصاص دادند.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
