دکترسید موسی خادمی در همایش حراست های تابعه استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: حراستی ها با کسب آموزش های لازم وبرخورداری از نیروهای متخصص ومتعهد در ایجاد زنجیره تولید اطلاعات، دانش و تبدیل آن به حکمت، کارآمد تر و موفقتر هستند.


دکترسید موسی خادمی در همایش حراست های تابعه استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: حراستی ها با کسب آموزش های لازم وبرخورداری از نیروهای متخصص ومتعهد در ایجاد زنجیره تولید اطلاعات، دانش و تبدیل آن به حکمت، کارآمد تر و موفقتر هستند.

استانداربا حضور شوشتری مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور، تاکید کرد: عوامل حراست با کسب و ارائه اطلاعات درست و تجزیه و تحلیل منطقی آن  در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها و دقت بر نظارت های درونی و یا داخلی سیستم و یا حفاظت پرسنلی، مدیران را در امور به خوبی  یاری کنند، چرا که تصمیم گیری بر پایه اطلاعات ناقص و ضعیف، ثمر بخش نیست.

دکتر خادمی، عملکرد سازنده حراستی ها را در آگاهی و اشراف کامل به امور در آسیب شناسی، پیشگیری و کنترل بروز هر گونه اتفاقی در مجموعه فعالیت های درون دستگاهی دانست و تصریح کرد: نظارت ها و کنترهای درون دستگاهی باید قبل و یا حین هر اقدام توسط حراستی ها به نحو  مطلوبی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: حراست پاسخگو در رعایت قوانین، تکریم ارباب رجوع  در نظام اداری و شیوه برخورد با مردم، باید توجه ودقت بیشتری داشته باشد، چرا که همراهی مردم و جلب رضایت آنها که وظیفه اصلی همه مسئولین بخصوص حراستی ها است، عامل اصلی در تثبیت پایه نظام می باشد.

استاندار با بیان اینکه، حراست پشتوانه محکمی درحفظ  و صیانت از دستاوردهای انقلاب و نظام است، تاکید کرد: ضرورت های امروزه  در تحول و کارائی حراستی هاست که باید خود را کارآمد و توانمند سازند و بروز کنند و مجهز به ابزار لازم باشد.

در این نشست از برترین ها تجلیل شد.

ج/۲۳۸


منبع : سایت