استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزاری مطلوب کنگره ملی بی بی حکیمه (س) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر مقامات کشوری را در معرفی این بقعه متبرکه مؤثر دانست و گفت: همه دستگاه های اجرایی برای برگزاری هر چه باشکوهتر این همایش ملی همکاری کنند.


استاندار برگزاری مطلوب کنگره ملی بی بی حکیمه (س) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر مقامات کشوری را در معرفی این بقعه متبرکه مؤثر دانست و گفت: همه دستگاه های اجرایی برای برگزاری هر چه باشکوهتر این همایش ملی همکاری کنند.

سید موسی خادمی با بیان این مطلب تمدید زمام برگزاری کنگره  ملی بی بی حکیمه را حضور مؤثر مقامات کشوری عنوان کرد و افزود: برگزاری این کنگره ملی باهدف معرفی بقعه متبرکه بی بی حکیمه (س) و برنامه ریزی در راستای تبدیل آستان این بانوی بزرگوار به قطب بزرگ گردشگری مذهبی شده صورت می گیرد.

وی از انتخاب ۳۰ مقاله برتر این همایش در دبیرخانه تهران خبر داد و تصریح کرد: مقالات برتر که از میان ۵۳ مقاله منتخب در مرحله دوم انتخاب شده و بزودی از طریق سایت ها منتشر خواهد شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ارسال ۱۳۵ مقاله به دبیرخانه کنگره ملی بی بی حکیمه در مرحله نخست از سوی صاحبنظران از سراسر کشور این امر رابیانگر بر اهمیت برگزاری این همایش دانست.

خادمی با اشاره به این نکته که ده ها برنامه فرهنگی از جمله اعزام کاروان های حرم تا حرم، مسابقات فرهنگی، جشنواره های نقاشی کودکان و تبیین شخصیت حضرت بی بی حکیمه ( س) با مشارکت دستگاه های اجرایی فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد و ادارات گچساران از برنامه های جانبی این کنگره است،ابرازامیدواری کرد: این همایش بتواند نقش اثرگذاری در معرفی هر چه بیشتر این بقعه متبرکه داشته باشد.

وی اظهار کرد: حداقل ۵۰۰ میهمان ملی شامل مسئولان فرهنگی بلندپایه کشوری، پژوهشگران ملی و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در استان کهگیلویه و بویراحمد در کنگره ملی بی بی حکیمه (س) حضور خواهند داشت.

 محمدیان-۴۲


منبع : سایت