- خبرگزاری ها
- پنجشنبه 22 می 2014 - 03:05
استادیوم ۱۵ هزار نفری یاسوج آبان ۹۳ افتتاح می شود
یاسوج – ایرنا – مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استادیوم ۱۵ هزار نفری شهید علی فتاحی یاسوج آبان امسال به بهره برداری می رسد.
جهانبخش ایزدپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس اظهارات مسوولان وزارت ورزش و جوانان پیش بینی می شود این طرح ملی آبان ۹۳ در اختیار جامعه ورزش و فوتبال کهگیلویه و بویراحمد قرار گیرد.
وی از اختصاص زمین چمن مصنوعی در زمین شماره دو مجموعه قدس دولت آباد یاسوج خبر داد و بیان کرد: با پیگیری های انجام شده با دفتر فنی و مهندسی وزارت ورزش و جوانان زمین شماره دو مجموعه دولت آباد یاسوج در آینده ای نزدیک برای چمن مصنوعی آماده خواهد شد.
ایزدپور با اشاره به انجام کار شبانه روزی بر روی استادیوم ۱۵ هزار نفری شهید علی فتاخی یاسوج، اظهار کرد: محوطه سازی این پروژه ملی از سوی پیمانکار مربوطه در حال اجرا بوده و امید است با اتمام اقدامات محوطه سازی و نصب اسکوربرد آن با حضور وزیر ورزش و جوانان آبان امسال افتتاح شود.
۷۵۳۵/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
