رئیس بیمارستان امام خمینی دهدشت احداث کلینیک تخصصی دولتی را از دستاوردهای سفر وزیر بهداشت به کهگیلویه خواند و گفت: این کلینیک با حمایت وزارت بهداشت و مجلس به زودی در دهدشت احداث خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، امین یوسفی امشب در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در پرداخت.

رئیس بیمارستان امام خمینی دهدشت با اشاره به آغاز طرح تحول نظام سلامت از ۱۵ اردیبهشت، اظهار داشت: تاکنون کاهش پرداخت بستری بیماران به ۱۰ درصد برای مناطق شهری و پنج درصد برای بیماران روستایی، زایمان طبیعی رایگان و کیفیت‌بخشی خدمات هتلینگ در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت و طرح ماندگاری پزشکان اعمال شده است.

یوسفی ارتقای کیفیت ویزیت را از دیگر دستورالعمل‌های طرح تحول سلامت عنوان و تصریح کرد: مطب پزشکان مشمول طرح جمع‌آوری شده و با استقرار در کلینیک امام سجاد(ع) دهدشت به ارائه خدمات با تعرفه دولتی می‌پردازند.

این مسئول نبود مکان مناسب برای راه‌اندازی کلینیک تخصصی را از مشکلات اجرای دستورالعمل ارتقای کیفیت ویزیت دانست و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در تجهیز و راه‌اندازی واحدهای جدید و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز هم‌اکنون کلینیک امام سجاد(ع) با ۱۵ اتاق وارد عملیات خدمات‌دهی شده است.

این مسئول با اشاره به فرسودگی ساختار فیزیکی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت از تعمیر، تعویض و جابه‌جایی تجهیزات فرسوده این بیمارستان در روزهای آتی خبر داد و افزود: در زمان انجام عملیات تعمیر خدمات‌دهی بیماران در محل اورژانس سابق صورت خواهد گرفت.

یوسفی احداث کلینیک تخصصی دولتی ، خرید دستگاه سی‌تی اسکن ۱۶ اسلاید، خرید و جایگزینی چهار دستگاه دیالیز و تأمین هزینه‌های کیفیت هتلینگ بیمارستان را از دستاوردهای سفر وزیر بهداشت به شهرستان عنوان کرد و افزود: ۵۰ درصد هزینه احداث کلینیک تخصصی از سوی وزارت بهداشت و ۵۰ درصد دیگر نیز توسط نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی تأمین خواهد شد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۶/غ۳۰

منبع : فارس نیوز