مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: ۱۸۰۰ هکتار از زمین‌های منابع ملی شناسایی شده که آماده ارائه آن به متقاضیان هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، عطاءالله مهدی‌پور ظهر امروز طی بازدید مسئولان از روستای باباکلان در جمع مسئولان و اهالی این روستا، اظهار داشت: افزون بر یک‌ هزار و ۸۰۰ هکتار از زمین‌های منابع ملی شناسایی شده که آماده واگذاری آن به افراد متقاضی در روستای «باباکلان» هستیم.

وی با اشاره به پیشرفت ۶۰ درصدی ایستگاه پمپاژ روستای «باباکلان» خاطرنشان کرد: طرح مطالعاتی این ایستگاه از یکسال گذشته آغاز شده بود و هم‌اکنون با پیشرفت ۶۰ درصدی روبرو هستیم.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران از اختصاص ۷۰ درصد از اعتبارات استانی بخش کشاورزی برای خرید کمباین خبر داد و متذکر شد: در این خصوص آماده ارائه اعتبار به اشخاصی هستیم که قصد خریداری کمباین را دارند.

مهدی‌پور در پایان یادآور شد: در صورت نیاز کشاورزان برای برداشت گندم جهاد کشاورزی با دریافت درخواست از آنها در راستای تأمین کمباین برای برداشت محصول اقدام می‌کند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۹/ذ۱۰

منبع : فارس نیوز