علی تیرگیر جوان بسیجی معلم عشایری برای کمک به روستای دورافتاده نسه ذیلایی از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد با آتش به اختیار به جنگ با محرومیت رفته است.

یاسوج ۲۴: علی تیرگیر برای کمک به روستای دورافتاده نسه ذیلایی از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد با آتش به اختیار به جنگ با رفته است.
 این معلم جوان پس از آنکه از نبود مدرسه در روستای نسه کوه زیلایی در مرز استان کهگیلویه و بویراحمد به سمت چهارمحال بختیاری سختی فراوانی برای برای آمدن به مدرسه به جان می‌خرند مطلع شد برای حل مشکلات این روستا آستین همت بالا زد.

این روستا با ۱۱ خانوار جزو کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد که  رود خروشان خرسان آن را محصور کرده است. امروز دانش آموزان این روستا برای ادامه تحصیل با وسیله‌ای به نام جره که یک نوع وسیله ارتباطی خطرناک است که روستائیان برای آمد و رفت از عرض رودخانه استفاده می کنند.

تاکنون ۷ نفر از اهای این منطقه با سقوط از این تله کابین بی حفاظ و خطرناک مصدوم و ۳ نفر هم کشته شدند.

علی تیرگیر معلم عشایری درقدم اول کار ساخت مدرسه‌ای کوچک را آغاز کرده که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

این جوان انقلابی در گام بعد طرح انتقال اب از روستای مقابل را در برنامه دارد.

این معلم عشایری اظهار داشت: روستای نسه کوه در بن بست کامل است برای خروج از این وضعیت به یک پل و ۶ کیلومتر راه نیاز دارد به همین منظور کار ساخت جاده با یک دستگاه بیل مکانیکی شروع شده، اما برای تکمیل آن به همکاری مسئولان نیاز دارد.

علی تیرگیر هزینه‌ های این خدمات را از جیب خود داده و هدف از این کار را تبعیت از رهبر معظم انقلاب و جامه عمل پوشیدن به فرمان رهبری برای رفع محرومیت‌ها در کشور عنوان کرد./صدا و سیما