معاون پذیرش و استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد کشور با تاکید بر اینکه در سطح کشور ۵۷ هزار نفر عضو در باشگاه داریم، گفت: قریب به ۸۰۰ نخبه از دانشگاه‌های آزاد و دولتی عضو باشگاه پژوهشگران بوده که بیش‌از ۳۰ هزار اختراع دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، حسین حاتمی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه همواره رهبر انقلاب اسلامی بر بحث نخبه و نخبه‌پروری تاکید موکد دارند، اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران بر اساس سیاست‌های خود وظیفه شناسایی نخبگان را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه در سطح کشور ۵۷ هزار نفر عضو در باشگاه داریم، افزود: قریب به ۸۰۰ نخبه از دانشگاه‌های آزاد و دولتی عضو باشگاه پژوهشگران بوده که بیش‌از ۳۰ هزار اختراع دارند.

معاون پذیرش و استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد در ادامه با تاکید بر اینکه برخی از اختراعات جوانان و نخبگان به تولید رسیده و تجاری‌سازی شده است، بیان کرد: شناسایی، پذیرش و حمایت از طرح‌ها برای انبوه‌سازی از وظایف باشگاه پژوهشگران جوان است.

وی به برنامه‌های بنیاد جهت شناسایی و انتخاب نخبگان و استعدادهای درخشان در اشاره و بیان کرد: بر اساس شاخص‌های سند چشم‌انداز ایران در افق ۱۴۰۴، اساسنامه بنیاد ملی نخبگان، سند راهبردی شورای انقلاب فرهنگی در رابطه با نخبگان، اساسنامه باشگاه پژوهشگران و نخبگان و آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی فرم امتیازبندی برای انتخاب استعدادهای درخشان و نخبگان تدوین شده است.

حاتمی تصریح کرد: اگر افراد ۷۰ امتیاز از امتیازهای مدنظر را کسب کنند به عنوان استعداد درخشان و در صورت کسب ۱۴۰ امتیاز به عنوان نخبه معرفی می‌شوند.

این مسئول با بیان اینکه با ۱۸ نخبه بیشترین نخبه را در بین ‌های بوشهر و فارس به خود اختصاص داده، گفت: فارس با ۱۵ نخبه و بوشهر نیز تاکنون کسی را شناسایی نکرده است.

این مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه کهگیلویه و بویراحمد جز استان‌های محروم بوده اما با این وجود افراد نخبه زیادی دارد که به برکت وجود این نخبگان مسیر رشد و ترقی این استان ارتقاء می‌یابد.

معاون پذیرش و استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد بالای ۸۰ درصد باشگاه پژوهشگران دارد که نشان از توجه به این استان بوده، افزود: بوشهر با ۷۰ درصد و شیراز با ۵۴ درصد باشگاه دارند که استان‌ها به لحاظ آمار جمعیتی وضعیت بلعکسی دارند.

حاتمی در ادامه با بیان اینکه نخبگان در باشگاه پژوهشگران از مزایای خوبی برخوردار هستند، گفت: پذیرش بدون کنکور، عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها، کاهش دوران خدمت سربازی و حمایت از ایده‌ها و تبدیل کردن به محصول از مزایای خوب باشگاه پژوهشگران جوان است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در دولت یازدهم به نخبگان توجه شده و باشگاه توانست در خصوص بودجه دولتی از دولت بودجه بگیرد، گفت: خوشبختانه حمایت‌های زیادی از نخبگان انجام داده است.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ل۴۰

منبع : فارس نیوز