استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از مزیت‌های راه‌اندازی کارخانه آرد و نشاسته یاسوج با ظرفیت‌های سه‌گانه آن، این است که فروکتوز مورد نیاز کارخانه‌های نوشابه‌سازی کشور از این پس در این واحد تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، شامگاه یک‌شنبه نشست ویژه مسئولان استانی و مسئولان سازمان اقتصادی کوثر برای راه‌اندازی مجدد کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز یاسوج برگزار شد.

در این نشست هر یک از اعضا به تبیین دیدگاه‌های خود در خصوص راه‌اندازی این واحد تولیدی در استان پرداختند.

در این نشست دو ساعته استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این‌که یک راه‌حل میانه برای راه‌اندازی این واحد تولیدی نیاز است، اظهار کرد: باید به گونه‌ای اقدام کنیم تا هیچ‌ یک از سه کارخانه تولیدی ما آسیبی نبینند.

سیدموسی خادمی ابراز داشت: در این خصوص لازم است چند موضوع به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرند که قبل از هر چیز مشکل بیمه بیکاری کارگران این واحد تولیدی را برطرف کنیم.

مسئول ارشد اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در مرحله بعد باید خود را ملزم به تأمین سهمیه هزار و ۸۰۰ تنی گندم این کارخانه کنیم و همچنین تسهیل در واردات گندم آزاد مصرفی مورد نیاز این کارخانه شود.

خادمی یکی دیگر از تعهدات استانی برای راه‌اندازی این کارخانه را ایجاد تمهید لازم برای استفاده این واحد تولیدی از صندوق توسعه ملی دانست و گفت: با این حمایتی که از کارخانه تولید آرد و نشاسته و گلوکز یاسوج می‌شود توقع این است که ظرف ۱۰ روز آینده راه‌اندازی آن را شاهد باشیم.

مسئول ارشد اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد به ظرفیت‌های خالی و استفاده نشده این واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: اگر هر سه ظرفیت این کارخانه فعال شود زنجیره تولید در آن فعال خواهد شد و نیاز ما به برخی مواد مصرفی وارداتی از جمله فروکتوز برطرف می‌شود.

وی فروکتوز را یکی از مواد مهم مصرفی در کارخانه‌های نوشابه‌ سازی ذکر کرد و گفت: این ماده هم اکنون با دردسر فراوان از خارج وارد می‌شود که در صورت تولید آن در واحد آرد و نشاسته یاسوج، علاوه بر تأمین نیاز کارخانه بهنوش گچساران، ماده اولیه بسیاری از کارخانه‌های کشور نیز تأمین می‌شود.

انتهای پیام/۲۵۷۱/

منبع : خبرگزاری فارس