معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جزء چند استان نخست کشور در بحث عرضه قلیان هستیم، گفت: سن گرایش به قلیان در استان ما به جوانان و نوجوانان رسیده است.

به گزارش یاسوج۲۴؛ با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۷۰ مرکز بهداشتی-درمانی در وجود دارد، اظهار داشت: در چشم‌انداز چند سال آینده، افزایش تعداد مراکز بهداشتی استان به ۸۵ مرکز، افزایش تعداد خانه‌های بهداشت به ۳۰۱ مورد و افزایش پایگاه‌های بهداشتی به ۵۰ پایگاه هدف‌گذاری شده است.

وی برنامه ثبت الکترونیک یا سامانه سیب را از آیتم های مهم و اولویت‌دار وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: از ۷۲۵ هزار نفر جمعیت استان حدود ۷۱۲ هزار نفر دارای پرونده ثبت الکترونیک هستند که از این تعداد نیز بالغ بر۶۷۰ هزار از نفر حداقل یک بار از این سیستم بهداشتی خدمت دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه به بحث بهداشت محیط اشاره داشت و گفت: حدود ۱۵ هزار صنف در استان وجود دارد که از این تعداد حدود پنج هزار صنف معادل ۳۰ درصد آن‌ها صنوف حساس هستند.

نعیمی با بیان اینکه ۱۷۰ بازرسِ ویژه مامور بازدید مستمر از صنوف استان هستند، عنوان کرد: این بازرسان با ساز و کارهای مناسب علمی و تجهیزاتی که به همراه دارند از صنوف حساس استان بازدید ماهیانه داشته و از سایر صنوف هر دو ماه یک بار بازدید می‌کنند.

وی بیان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال حدود ۷۸ هزار و ۵۶۵ بازدید توسط بازرسین ما از مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شد و بازرسان ما موفق شدند از عرضه حدود ۶۵۰ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف ممانعت کنند.

وی با اشاره به بحث عرضه در استان، گفت: ما جز چند استان نخست کشور در بحث عرضه هستیم که این موضوع یک مسأله آسیب‌زا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سن گرایش به قلیان در استان ما به نوجوانان و جوانان رسیده، افزود: آخرین هماهنگی‌ها با دادستان و دستگاه‌های ذی‌ربط برای جلوگیری از این عارضه انجام شده است.

نعیمی به خطرات مصرف نمک و نقش آن در بروز بیماری‌هایی مانند فشار خون اشاره داشت و بیان کرد: مصرف نمک در استان ما سه برابر استاندارد است که باید برای این موضوع هم چاره‌ای اندیشیده شود.

 

 

انتهای پیام/ح