مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۰ مددجوی شهرستان بهمئی به سفر زیارتی کربلای معلی اعزام شدند.

به گزارش یاسوج۲۴، قباد افزود: این مددجویان برای اولین بار به کربلا مشرف می شوند.

 

وی بیان داشت: این مددجویان بانوان تحت پوشش هستند که به مدت یک هفته به کربلا اعزام شدند.

 

مبشری تصریح کرد: بیش از دو هزار  مددجوی تحت حمایت این نهاد با اعتبار یک میلیارد و ۲۴۴ میلیون تومان از ابتدای سال جاری تاکنون به اردوهای زیارتی درمشهد مقدس و به زیارت عتبات عالیات اعزام شده اند.

 

وی اردوهای آموزشی و سیاحتی را از دیگر اردوهای برگزار شده برای مددجویان عنوان کرد و گفت: در این اردوها یکهزار و ۶۸۹ نفر شرکت کردندکه از این تعداد یکهزار و ۲۴۹ نفر زن و ۴۴۰ نفر نیز مردانی هستند که برای اولین بار به زیارت می روند.

 

مبشری یادآور شد: همچنین در این اردوها یکهزار و ۳۲۲ مددجو از مناطق محروم حضور داشتند.

 

وی با بیان اینکه یکهزار و ۳۹۷ نفر از مددجویان اعزام شده به اردوها از مناطق روستایی بودند، اظهار داشت: ۷۱۳ نفر نیز از مناطق شهری به این اردوها اعزام شدند.

 

مدیر کل استان هدف از برگزاری این اردوها را تقویت باورهای دینی و اعتقادی، ایجاد روحیه خودباوری، ایجاد نشاط روحی و روانی در مددجویان و آشنایی م با مسائل فقهی و اعتقادی عنوان کرد.

 

انتهای پیام/ح