- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، ارشاد و فرهنگ اسلامی ، اقتصاد و دارایی ، بهزیستی ، شهرداری ها و فرمانداری ها ، شهرداری یاسوج
- چهارشنبه 10 ژانویه 2018 - 02:01
پسر میلیاردری که دستمال کاغذی میفروشد
حجتالاسلام سید علی فتح میرمحمدی اظهار داشت: فردی را در یاسوج میشناسم که ۳ خانه دارد و در حالی نیاز مالی ندارد فرزندش سر چهار راه دستمال کاغذی میفروشد و در این زمینه نیز تلفنی با پدر کودک کار صحبت کردم ولی راه به جایی نبرد.
یاسوج ۲۴: حجتالاسلام سید علی فتح میرمحمدی در نشست کارگروه ساماندهی و بررسی مشکلات کودکان کار و خیابانی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: فردی را در یاسوج میشناسم که ۳ خانه دارد و در حالی نیاز مالی ندارد فرزندش سر چهار راه دستمال کاغذی میفروشد و در این زمینه نیز تلفنی با پدر کودک کار صحبت کردم ولی راه به جایی نبرد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ساماندهی و توانمندسازی کودکان کار و خیابانی را ضروری دانست و عنوان کرد: تاکنون برنامههای مختلفی از جمله برگزاری نشستی با حضور اولیاء کودکان کار و توزیع اقلام آموزشی قبل از آغاز سال تحصیلی در استان برگزار شده است.
میرمحمدی ابراز داشت: سالم سازی محیط شهرها، ارتقاء کیفیت زندگی کودکان، کاهش گسترش و شیوع آسیبها از جمله سرقت و اعتیاد از جمله نقاط قوت ساماندهی کودکان کار و خیابانی است.
واین مسئول با اشاره به اینکه اقامت اتباع بیگانه در کهگیلویه و بویراحمد ممنوع است ادامه داد: هیچ فرد یا نهادی در استان متصدی اتباع بیگانه نبوده و انتظار میرود نیروی انتظامی تکلیف آنان را روشن کند.
میرمحمدی تاکید کرد: شهرداری یاسوج به عنوان متصدی رفع سد معبر نسبت به جمع آوری متکدیان بویژه اتباع بیگانه در کمترین زمان ممکن اقدام کند./ تسنیم
