شهروندان یاسوجی از بی کیفیتی نان و نانوایی های که نان نپخته به مردم تحویل می دهند، گلایه مند هستند.

یاسوج ۲۴: برخی از های شهر یاسوج به جای اینکه نان به مردم تحویل دهند در حقیقت به مردم شبیه نان می دهند.

معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در هشت ماه گذشته بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از واحد های صنفی نانوایی ها در استان انجام شده است که نزدیک به ۸۰ پرونده تخلف در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.

این مسئول ابراز داشت: بعضی اوقات در زمینه لواش مشکلاتی وجود دارد که در آینده شاهد بهبود و افزایش کیفیت در استان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه به همه واحدهای صنفی در خصوص وضعیت بهداشت، پوشش مناسب و رعایت وزن چانه نان تذکرات لازم داده شده است ادامه داد: قیمت نان مناسب است هر چند کیفیت باید مد نظر باشد اما حقوق مصرف کننده نیز باید رعایت شود.

معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به مصرف کنندگان و شهروندان اعلام شده است که در صورت مشاهده هر گونه تخلف می توانند با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند و در کمترین زمان پیگیری و نتیجه اعلام می شود./ایل بانو