محمود مرادی دانشجوی سابق دانشگاه یاسوج که موفق به کسب جایزه نوبل ایرانی گردید به همراه تعدادی دیگر از برندگان بنیاد فرهنگی البرز در اقدامی خیر خواهانه جایزه دریافتی خود را جهت ساخت مدرسه ای در استان زلزله زده کرمانشاه اختصاص داد.

یاسوج ۲۴: بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ با سرمایه گزاری مرحوم حسینعلی البرز جهت حمایت از مخترعین پژوهشگران و اهدای جوایز به آنها تاسیس شد.

جایزه بنیاد فرهنگی البرز که از آن به عنوان نوبل ایرانی یاد می شود هر ساله به پیشگامان عرصه علم و دانش از میان دانشمندان، مخترعین، طلاب و دانشجویان کشور که از طرف بنیاد نخبگان معرفی می گردند اعطا می شود،.

و در این زمان افتخار دیگری برای استان محروم ولی با استعداد کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است و آن کسب جایزه بنیاد البرز توسط محمود مرادی جوان با استعداد مازندرانی و دانشجوی سابق است.

لازم به زکر است محمود مرادی به عنوان نخبه کشوری از سوی بنیاد ملی نخبگان ایران به بنیاد فرهنگی البرز معرفی و در روز ۳۰ آبان ماه سال جاری موفق به کسب جایزه البرز گردید.

مرادی به همراه تعدادی دیگر از برندگان بنیاد فرهنگی البرز در اقدامی خیر خواهانه  جایزه دریافتی خود را جهت ساخت مدرسه ای در استان زلزله زده کرمانشاه اختصاص داد.

طبق گفته دانشجویان محمود مرادی که برای استان کهگیلویه وبویراحمد و دانشگاه یاسوج افتخار آفرید بخاطر علاقه به فرهنگ و تمدن مردم این استان تمایل زیادی به ماندن در استان کهگیلویه وبویراحمد جهت خدمت به مردم دارد ولی به شدت مورد بی توجهی مدیریت دانشگاه یاسوج قرار گرفته است./ بویر خبر