آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج اظهار داشت: داعشی‌ ها تروریست‌ های وحشی و درنده خویی بودند که فرزند نامشروع وهابیت بوده و جنایت‌ های متعددی در کشورهای اسلامی مرتکب شدند.

یاسوج۲۴: آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی در خطبه‌های این هفته شهر یاسوج با بیان مناسبت‌های مختلف هفته به اولین مطلب یعنی بسیج اشاره کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب درباره بسیج فرمودند” بسیج مظهر عظمت ملت ایران و نیروی کارآمد درونی کشور است”.

ایشان با تاکیید بر اهمیت بسیج افزود: بسیجیان انسان های به خدا پیوسته و با ایمانی هستند که هدف آنها حفاظت از اسلام و در همه ی میادین بوده است.

وی با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج افزود: حضرت مهدی(عج) پیام آور عدالت و نابود کننده دشمنان است.

حسینی با اشاره به زلزله کرمانشاه ادامه داد: در این زلزله شاهد حوادث دردناکی بودیم و عده ای زیادی از هموطنانمان جانه خود را از دست دادند اما خوشبختانه با یاری مردم و مسئولان شاهد حماسه ایی ماندگار بودیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به منطقه زلزله زده غرب کشور و استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: مردم کهگیلویه و بویراحمد نیز کمک‌ های گسترده ای به زلزله زدگان انجام دادند که نشان دهنده غیرت و نوع دوستی مردم این استان است.

حسینی در ادامه افزود: داعشی‌ ها تروریست‌ های وحشی و درنده خویی بودند که فرزند نامشروع بوده و جنایت‌ های متعددی در کشورهای اسلامی از جمله عراق و سوریه مرتکب شدند.

حسینی با اشاره به اینکه پس از ریشه کنی سردار قاسم سلیمانی نامه تبریکی به مقام معظم رهبری نوشتند و معظم له نیز پاسخ این نامه را به زیبایی تمام دادند تصریح کرد: باید تمام ارگان های نظام هوشیار تر از همیشه باید باشند زیرا دشمن همیشه در کمین است و هیچ گاه دست از توطئه علیه اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی بر نمی‌دارند./تسنیم