حسن نوروزی رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد درجمع نخبگان استانی و شهرستانی در دانشگاه آزاد گچساران اظهار داشت: مرکز نوآوری و توسعه فناوری در حوزه انرژی در مرحله اول در استان کهگلویه و بویراحمد در شهرستان گچساران راه‌اندازی می شود. 

یاسوج ۲۴: حسن نوروزی رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد درجمع نخبگان استانی و شهرستانی در دانشگاه آزاد گچساران اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال ، تولید و اشتغال نامگذاری شده است یکی از بندهای سیاست های ۲۴ گانه ، موضوع اقتصاد است.

وی افزود: تعداد ۵۰ واحد فناوری در سطح استان تشکیل و در حال فعالیت هستند و امید است این مراکز به شرکت دانش بنیان تبدیل شوند.

نوروزی تصریح کرد: منابع قابل قبولی در استان وجود دارد و باید از این منابع برای ایجاد پارک علم و فناوری و ایجاد مراکز دانش بنیان استفاده کرد.

وی با اشاره به پتانسیل‌ های موجود و ذخایر نفت و گاز در شهرستان گچساران افزود: قریب بر ۲۰ درصد از نفت کشور در این شهرستان تولید می‌شود و ایجاد شرکت دانش بنیان در این شهرستان قاعدتا باید در زمینه نفت ،پتروشیمی، دستاوردهای نفتی و انرژی باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه وبویراحمد افزود: مرکز نوآوری و توسعه فناوری درحوزه انرژی در مرحله اول در استان کهگلویه و بویراحمد در شهرستان گچساران راه‌اندازی می شود. 

نوروزی ادامه داد:حتما مرکز نوآوری و توسعه فناوری گچساران را درکارگروه و فناوری استان هم از این به بعد به عنوان عضو ثابت دعوت خواهد شد./آفتاب جنوب