سعود بن احمد خالد البروانی سفیر کشور عمان پس از بازدید از شرکت زردبند و سینره و کارخانه دنا صنعت، با فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد دیدار و گفت و گو کرد.

یاسوج ۲۴: سعود بن احمد خالد البروانی سفیر کشور عمان پس از بازدید از شرکت زردبند و سینره و کارخانه دنا صنعت، با فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد دیدار و گفت و گو کرد.

پس از مشاهده کلیپ تصویر از طبیعت سحرانگیز و زیبایی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون دو مرتبه به این استان سفر کردم بیان کرد: به عنوان یکی از سه صنعت مهم در دنیا جای خود را باز کرده است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۵ یک میلیارد و ۲۳۵ نفر از مرز های گردشگری جهان گذشتند که سهم ایران ۶ میلیون نفر و سهم کشور عمان ۳ میلیون نفر بود‌. کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲۰۰ جاذبه گردشگری تاریخی، ۳۰۰، ۳۰۰ و ۴۸ قله مرتفع کوهستانی و گونه های جانوری و گیاهی مختلف است.

البروانی گفت: اگر کشور دوست و برادر (ایران) مایل باشد می تواند در قسمت هتلینگ و شهرک سلامت و گردشگری داشته باشیم و همچنین با توجه به وجود قلل بسیار زیاد در خصوص ایجاد تله کابین کنیم.

وی اضافه کرد: عمان جایگزین مناسبی برای سفر به کشور های عربی بوده و میزبان گردشگران مسلمان است، بطوری که بزرگترین هتل گردشگری در  مسقط  را به نام ”گلستان“ نام گذاری کردیم.

سفیر عمان در ادامه افزود: در صحبت با استاندار کهگیلویه وبویراحمد قرار شد برای هر بخش یک تفاهم نامه نوشته شود که در ادامه همکاری ها بسیار موثر می باشد. 

وی در پایان اشاره کرد: وزیر کشور عمان به همراه مسئولین بانک ها در ماه بعدی جهت افزایش همکاری ها‌ به ایران سفر می کند که امیدوارم با نتیجه خوبی همراه باشد./ صبح زاگرس