حجت الإسلام دکتر روحانی از مورخین انقلاب اسلامی شب سه شنبه در جمع تشکل های دانشجویی دانشگاه های مرکز استان به بررسی انقلاب دوم و با عنوان «ماجرای ۴۴۴ روز» پرداخته است.

یاسوج ۲۴: حجت الإسلام دکتر از مورخین انقلاب اسلامی شب سه شنبه در جمع و دانشگاه های مرکز استان به بررسی انقلاب دوم و با عنوان «ماجرای ۴۴۴ روز» پرداخته است.

دکتر روحانی در این جلسه که در سالن سینما انقلاب یاسوج برگزار شد عنوان کرد: علت اینکه قلدرمآبان دنیا از بسیجی و انقلابی و حزب اللهی می ترسند به خاطر این است که اینها از فرزندان معمار کبیر انقلاب اسلامی می ترسند.

وی افزود: امام هیچ سلاح و وسیله و انرژی هسته ای و … نداشت و تنها سلاح ایشان، ایمان به خداوند یگانه بود که با تکیه بر همین، شجاعانه فرمودند که اگر می خواهید از بند استکبار و زورگویان دربیایید باید شاه را بردارید.

این تاریخ دان انقلاب اسلامی ضمن اشاره به اینکه از برداشته شدن شاه به خاطر نرسیدن به منافع و مطامع خود می ترسید اظهار کرد: امام خمینی (ره) دو ویژگی بارزی داشت که در هیچ کدام از مراجع و فقهای آن زمان بود و آن ویژگی ها «» و «بصیرت» ایشان بود.

روحانی صراحتا تشریح کرد: آن چه را که ها و بنی صدرها نتوانستند انجام بدهند، فعلی ایران با دست باز دارد انجام می دهد که این خودش یکی از حوزه های نفوذ است و این برای کشور خطرناک است.

وی گفت اضافه کرد: بنده تند نمی روم و شما را ارجاع می دهم به کتاب ایران و جهانی شده که در سال ۸۸ توسط نوشته شده و آقای روحانی هم بر آن مقدمه زده است. در این کتاب که گویا به فراماسونرهای ۱۵۰ سال پیش برگشته است، بحث جهانی شدن مطرح شد و در آن کتاب قید شده که اگر قصد جهانی شدن را دارید، باید دست از قسمتی از اسلام برداریم.

مورخ انقلاب اسلامی ضمن تذکر این نکته که رهبری را ما مدعیان حزب اللهی و انقلابی در برهه ای تنها گذاشتیم گفت: مقام معظم رهبری به تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی و برخی مسائل مهم نظام اشاره کردند اما بنده و شما و امام جمعه ها و همه کسانی که در این مسیر هستند چه کردیم و چه حرکت کارآمد و سازنده ای را در این مسیر انجام دادیم؟

ایشان در پایان اظهار کرد: اولین کاری که ما باید انجام دهیم این است که روی طرح های رهبری مطالعه شود و به سمت عملی کردن این دستورات و فرمایشات حرکت کنیم چرا که سازنده ترین سخنان و اصولی ترین بیانات از سمت ایشان اعلام می شود و ما هم باید وظفه و تکلیف خود را به نحو احسن انجام دهیم.