پیگیری موارد تخلف و اعتراض حق همه کاندیداها بوده و خواهد بود و مراجع قانونی می بایست با هر تخلف اثبات شده ای برخورد کنند.

سایت مردم استان (ک و ب): سید شرف الدین در دیدار استاندار استان و معاونین به نامگذاری سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و به استاندار توصیه کرد: کسانی که می خواهند در مدیریت ها همکار و همراه شما باشند، باید دارای درک صحیحی از اقتصاد درونزا، اعتقاد، عزم و اهل عمل باشند.

ملک حسینی همچنین گفت: باید زمینه برای تعامل مسئولین و هر سه نماینده که اهل تعامل هم هستند، فراهم گردد و اجازه نداد بستر برای جدایی نمایندگان ایجاد شود زیرا این فرصت سوزی و ظرفیت سوزی در رشد و توسعه استان است.

وی تصریح کرد: به لطف خدا هیچ معضل امنیتی در این نبود و مسئولان اجرایی و نظارت زحمات زیادی کشیدند و باید از همه تقدیر کرد.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه انتخابات آبرومند برگزار شد، اظهار کرد: تخلفاتی که بود نباید به کل جامعه رای دهنده تعمیم داده شود. البته پیگیری موارد تخلف و اعتراض حق همه کاندیداها بوده و خواهد بود.

وی تاکید کرد: هر رفتار زشتی در انتخابات اتفاق افتاده باشد، اگر آن را به کل جامعه رای دهنده تعمیم دهیم، توهین به آنهاست و جامعه ما سزاوار این نبود. البته مراجع قانونی می بایست با هر تخلف اثبات شده ای برخورد کنند.

ملک حسینی بر جبران این مسئله تاکید کرد و گفت: البته نباید کاه کهنه به باد داد و باز توهین ها، تحقیرهاو… تکرار شود تا کینه ها و عداوت ها استمرار یابند.

وی تصریح کرد: ظرفیتهای اجتماعی جامعه پس از انتخابات باید دوباره در کنار هم جمع شوند و نباید هیچ ظرفیتی برای توسعه استان نادیده گرفته شود.

آیت الله ملک حسینی اعتراض را حق قانونی افراد دانست و گفت: بنده از طرفداران آمدن بازرس و بررسی انتخابات بودم تا خیال همه آسوده شود.

وی با تقدیر از کاندیداهای انتخابات مجلس دهم در استان، گفت: همین که با شعارهای انتخاباتی خود مردم را به پای صندوق‌های رای کشاندند و نشاط در جامعه ایجاد کردند، جای تشکر و قدردانی دارد. اکنون روز پایان دادن به کدورت ها و تنش ها است و باید به فکر آینده استان بود.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین با بیان اینکه تا آرمانها هست، دشمنی دشمن نیز ادامه دارد، گفت: دشمن از دشمنی دست بر نخواهدداشت و بنابراین باید به خدا و ظرفیتهای داخلی کشور اتکا کرد.

وی بر توجه به مسائل فرهنگی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: توجه به مسائل اقتصادی و عمرانی استان نباید موجب غفلت از مسائل فرهنگی مثل مصلاها، حوزه های علمیه، مساجد و … شود./کبنا