مدیرکل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه گفتن «نه» و «نمی‌شود» برای یک ذیحساب هنر نیست، گفت: ذیحسابان بهتر است به جای اعمال قانون، به مدیران برای انجام قانونی کارها، راهکار ارائه دهند.

حسام‌الدین عشقی امروز در گفت‌گو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به برگزاری مراسم سوگند ذیحسابان کهگیلویه و بویراحمدی اظهار کرد: اعمال قانون و تطبیق دادن نامه‌ها و درخواست‌ها با قانون ساده‌ترین کاری است که در یک اداره می‌شود انجام داد و نباید در دستگاه‌های اجرایی نگاه‌ها تراشیدن بهانه باشد.

مدیرکل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: ذیحسابی متبحر و قوی است که بتواند مجموعه و دستگاه اجرایی خود را کمک کند نه ذیحسابی که برای هر اقدامی مانع‌تراشی کند.

وی ارائه راهکارهای قانونی برای برون رفت از برخی مشکلات و موانع تصمیم‌گیری‌های مالی را از ویژگی‌های یک ذیحساب کار بلد در ادارات دانست و ادامه داد: گفتن «نه» و «نمی‌شود» برای یک ذیحساب هنر نیست بلکه هنر این است که برای کاری راه‌حل قانونی ارائه دهیم.

* همدلی و تعامل مدیران و ذیحسابان مانع برگشت اعتبارات می‌شود

عشقی با اشاره به برخی فشارها به ذیحسابان از طریق مدیران برای مواردی که مانع صریح قانونی دارند، ادامه داد: باید میان این انتظارات و نگاه انجام شدن کارها یک تعادل به وجود آید که این مهم با همدلی و همکاری مدیران و ذیحسابان در ادارات به وجود می‌آید.

مدیرکل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از صحبت‌هایش لطافت طبع استاندار بومی این استان را ظرفیت خوبی برای ایجاد همدلی‌ها دانست و بیان کرد: اگر میان مدیران دستگاه‌ها و ذیحسابان هماهنگی و همدلی باشد، شاهد برگشت اعتبارات در ادارات نخواهیم بود.

وی ابراز داشت: نگاه تقابلی ذیحسابان و سایر کارکنان و مدیران در یک مجموعه به هیچ عنوان نمی‌توان اقدامی قابل قبول باشد.

وی با اشاره به لزوم ارتقای سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی از مدیران خواست تا برای اقدامات و پرداخت‌های غیرقانونی به ذیحسابان فشار نیاورند و از طرفی نیز ذیحسابان دید همکاری با مدیران به ویژه در هزینه‌کرد صحیح  و عدم برگشت اعتبارات داشته باشند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۵/ق۳۰

منبع : خبرگزاری فارس