با حضور نماینده مردم در مجلس و مدیرکل اداره ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد آیین تجلیل از ۱۶۰ نفر از قهرمانان ورزشی شهرستان‌های کهگیلویه، لنده،چرام و بهمئی در دهدشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه مردم استان از دهدشت، ظهر امروز در مراسمی که با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل اداره ورزش و جوانان و بویراحمد در شهردهدشت برگزار شد از مدال آوران ورزشی چهار شهرستان ،چرام،لنده و بهمئی تجلیل شد.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان در این مراسم،اظهار داشت: در این همایش از ۱۶۰ ورزشکار در ۲۰ رشته ورزشی تجلیل شد.
وی بابیان اینکه ۱۱ نفر از این ورزشکاران در سطح تیم ملی و ۱۸ نفر از قهرمانان کشوری هستند،ابراز کرد: ۲۰ میلیون تومان برای برگزاری این همایش هزینه شده است.
جهانبخش ایزدپور از افتتاح ورزشگاه دهدشت در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سالن ۱۲۰۰ نفری دهدشت تخصیص یافته است.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۱۴ میلیارد تومان از محل اعتبارات نفت به چهار شهرستان کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی اختصاص یافت که این میزان اعتبار جهت اجرای ۲۸ پروژه ورزشی در این چهار شهرستان هزینه می‌شود.
وی افزود: از اعتبارات عمرانی حوزه ورزش ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان دهدشت،سه میلیارد تومان چرام، و سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بهمئی و دو میلیارد اعتبار به شهرستان لنده اختصاص یافت.