صلاً آیا تعامل و معامله همگرایی دارند یا خیر؟ تمیز این دو دامنه اگرچه بسیار سهل است اما گاهاً در صحنه سیاسی اجتماعی استان شاهد تعارض‌هایی هستیم که ذکر آن اگرچه موجب شرمندگی برای عده‌ای می‌باشد اما در راستای روشنگری می‌تواند مطلبی مفید باشد.

به گزارش مردم استان، سید رحیم وفا نژآد در یادداشتی با انتقاد از و رفتار دو گانه برخی سیاسیون در دولتها نوشته است،این اولین سوالی است که ذهن هر انسانی را نسبت به چرخش‌ها و تغییر مواضع افراد، مشغول می‌سازد.

اصلاً آیا و همگرایی دارند یا خیر؟ تمیز این دو دامنه اگرچه بسیار سهل است اما گاهاً در صحنه سیاسی اجتماعی استان شاهد تعارض‌هایی هستیم که ذکر آن اگرچه موجب شرمندگی برای عده‌ای می‌باشد اما در راستای روشنگری می‌تواند مطلبی مفید باشد.

  در این مختصر، چند مصداق از معامله گری بیان خواهد شد که کمی شایسته تأمل می‌باشد.

در معامله آنچه که مهم است منافع شخصی افراد مد نظر می‌باشد پس هر جا که منفعت داشته باشد به آن سو باید رو کند تا بتواند منافع خود را بدست آورد، و متأسفانه امروز در بازار سیاسی به بهانه تعامل،  عده‌ای معامله گر شده‌اند و چنان تغییراتی در مواضع آن‌ها مشاهده می‌شود که بسی انسان متحیر می‌شود.

در این خصوص باید اشاره کرد به تغییر مواضع آن دسته از برادرانی که در زمان دولت اصولگرایی مدیر بوده‌اند و امروز نیز عزیزان درباری در استان شده‌اند، چه به نام رئیس و مدیر چه به نام مشاوران اعظم. البته این اشخاص در هیچ برهه‌ای برای جریان اصولگرایی، یک اصولگرا معرفی نمی‌شوند و شاید تنها جمله‌ای در شأن این دوستان باشد همان جمله شنیدنی «مگسان گرد شیرینی» کفایت کند.

این ادعا نباید تنها به اشخاص ختم شود، چه بسا در انتخاباتی در همین استان نظاره گر بودیم آقایان اصلاح طلب نیز دست از مواضع خود برداشته و کاندیدای اصلاح طلب را کنار زده و از شخصی اصول گرا حمایت کرده‌اند که این رفتار فقط نشانگر حمایت از شخص پیروز بوده که در نتیجه آن، منافعی برای خود کسب کنند و این همان معامله می‌باشد که به آن اشاره شد.

در این راستا می‌توان یک اشاره‌ای به انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته کرد: وقتی که  اصلاح طلبان عدم مقبولیت خود را در اثر سهل انگاری‌ها و حرکات دشمن پسندانه عده‌ای فتنه گر در سال  ۸۸ را مشاهده کردند، با وجود شخصیت اصلاح طلبی چون دکتر عارف، دست به دامن مهره‌ای می‌شوند که خود را معتدل معرفی کرده و به دلیل شعارهای زیبایش درصد قبولی‌اش بیش از سایر کاندیداها بود.

این پوست اندازی ها تا کی ادامه دارد؟ باید بیان کرد عامل اصلی این پوست اندازی ها شهوت قدرت طلبی در این چهره‌ها  بوده و تا زمانی که نظام شایسته سالاری مستقر نشود همواره خواهیم دید اشخاصی را که در وقت منافع، اصلاح طلب یا اصولگرا می‌شوند. از این دامنه افرادی را که امروزه دورخیز برای مجلس گرفته‌اند را نیز نباید از قلم انداخت، آنانی که در مقالات و اظهار نظرهای خود خنثی شده‌اند و شخص خنثی یعنی بی لیاقت.

در پایان از استراتژی اعتدال بدون به‌کارگیری از نیروهای احمدی نژاد و تغییر نگرش آن می‌بایست  یادی کرد که تغییر در این موضع و نگرش  نیز چند علامت سوال دیگر به عملکرد دولت در استان اضافه می‌کند. البته این تغییر موضع متأسفانه  با رسمیت بخشیدن به قوم گرایی در استان توأم  بوده که امروزه کسی نمی‌تواند منکر آن شود.

امروزه برای پیشرفت و توسعه کمی فضا از معامله گری به سمت تعامل پیش برود تا عرصه بر منفعت طلبان و فصول گرایان بسته شود و تعارض‌های نگرشی و رفتاری از جامعه رخت ببندد.