همایش نفت، گچساران و انقلاب با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در شهرستان گچساران برگزار گردید.


همایش نفت، گچساران و انقلاب با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در شهرستان گچساران برگزار گردید.

این همایش با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور،دکتر خادمی استاندار ، دکتر تاجگردون نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت، معاونین استاندار و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

حجه الاسلام و المسلمین مجید انصاری در این همایش با بیان اینکه شهرستان گچساران یکی از قطب‌های اقتصادی کشور به خصوص در تولید نفت به شمار می‌رود، اظهار کرد: خوشبختانه مشکلات این شهرستان به خوبی توسط مسئولان استانی و به خصوص تاجگردون نماینده این شهر پی‌گیری می‌شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، با بیان اینکه گچساران با این که نقش مهمی در اقتصاد کشور از نظر تولید نفت و افزایش درآمدها دارد، اما از محرومیت‌های زیادی رنج می‌برد، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان گچساران ظرفیت‌های بالایی برای تولید در کشور دارند که باید همه برای به فعل درآوردن این ظرفیت‌ها در استان تلاش کنند.

گفتنی است در این همایش پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر قدردانی از برگزاری همایش نفت، گچساران و انقلاب قرائت شد.

این همایش هم اکنون در حال برگزاری است، خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

محمدیان-۴۲


منبع : سایت