به مناسبت میلاد با سعادت عالم آل محمد (ص) حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمان با دهه کرامت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر جشنواره مشاعره رضوی را برگزار می کند .

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و اسلامی شهرستان گچساران امیرحسین نوروزی ، اظهار داشت : به مناسبت میلاد با سعادت عالم آل محمد (ص) حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمان با دهه کرامت اداره کل فرهنگ و اسلامی استان بوشهر جشنواره مشاعره رضوی را برگزار می کند .

رئیس اسلامی گچساران بیان کرد : هیئت داوران متشکل از حداقل سه نفر می باشد و ثبت نام شدگان ژس از انتخاب داواران به مرحله کشوری که در استان بوشهر برگزار می گردد راه می یابند .

وی اهداف این کار فرهنگی را توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری به منظور دستیابی به اهداف رسالتی ضروری دانست .

نوروزی اهداف جشنواره را اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی ، گسترش فعالیتهای فرهنگی و هنری و مذهبی و مرتبط با سیره ائمه معصومین بویژه امام رضا (ع) عنوان کرد .

وی آشنایی با ادبیات دینی و اشعار مفهومی در خصوص اهل بیت(علیه السلام) ، تعمیق ارتباط ادبیات فارسی با فرهنگ رضوی و گرامیداشت تولید کتتدگان و پدید آورندگان آثار برتر فرهنگی هنری در زمینه سیره و شخصیت این امام همام را از دیگر اهداف این جشنواره عنوان کرد .

نوروزی در خصوص شرایط و ضوابط شرکت در این جشنواره به علاقمندان اینچنین گفت :

۱- جشنواره مشاعره رضوی سراسری بوده و در استان بوشهر برگزار می گردد .

۲-جشنواره مشاعره رضوی ویژه بزرگسالان سراسر کشور برگزار می گردد .

۳- مشاعره رضوی علاوه بر خواندن اشعار رضوی ملزم به شرکت در بخش مشروط اعلامی از سوی دبیرخانه می باشند .

۴- اشعار ارائه شده می بایست از محتوای مناسب پیرامون “احادیث مدح و ثنا و مناقب” حضرت علی بن موسی الرضا(ع) برخوردار باشند .

۵- بر اساس نظر هیئت داوران زیبا خوانی و تسلط بر معنای اشعار ، بخشی از امتیازات مشاعره کننده محسوب می شود ، همچنین اشکالات وزنی و سایر اشکالات مربوط به حوزه شعر ، موجب کسر امتیاز می گردد.

نوروزی افزود :  علاقمندان به اشعار رضوی می توانند به سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر Boushehr.farhang.giv.ir بخش دبیرخانه جشنواره مشاعره رضوی یا سایت moshaererazavi.blogfa.com مراجعه نمایید.

وی گفت : مهلت ثبت نام: ۳۰/۳/۹۴ ، تاریخ داوری مرحله اول : تیرماه ۹۴ و تاریخ برگزاری مراسم اختتامیه در استان: دهه مبارک کرامت می باشد.

وی ابراز داشت : کلیه نفرات منتخب به عنوان میهمان دبیر خانه جشنواره ملی مشاعره رضوی پذیرش خواهند شد و نشست های تخصصی و کارگاههای آموزشی به عنوان برنامه های جنبی با حضور میهمانان و اساتید صاحبنظر برگزار خواهد گردید.

نوروزی افزود : به کلیه نفرات راه یافته به بخش اصلی جشنواره لوح شرکت اهدا می گردد و هزینه ایاب و ذهاب ، اسکان و پذیرایی در طول برگزاری جشنواره به عهده دبیرخانه جشنواره بوده و به شرکت کنندگان در مرحله نهایی متناسب با موقعیت سکونتشان کمک هزینه سفر پرداخت خواهد شد.

گفتنی است به نفرات اول تا هشتم جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی