هیات امنای انجمن خوشنویسان دنا با امام جمعه سی سخت دیدار و در خصوص مسائل هنری گفتگو کردند

به گزارش خبرنگار روابط عمومی فرهنگ و اسلامی دنا در این دیدار که در ستاد نماز جمعه شهر سی سخت برگزار شد حجه الاسلام مصباح نژاد امام جمعه سی سخت به طرح مبانی زیبا شناسی هنر پرداخت و گفت : خداوند آدمی را به بهترین وجه و شکل آفرید و آو را اشرف مخلوقات نام نهاد و هنر به عنوان حسی زیباشناسانه را در وجود او به ودیعه نهاد تا به مانند خالق خود دست به شبیه سازی خلقت بزند و امور عالم را با درک و نیاز خود ترسیم نماید.

امام جمعه شهر سی سخت در ادامه هنر خوشنویسی را هنری معنوی و مومنانه دانست و گفت : همه هنرها محترم و ارزشمندند اما بعضی از هنرها باالذات با دین و دین داری پیوند و یکسانی بیشتری دارند و خوشنویسی از جمله این هنرهاست که باید تلاش شود از رکود و تزلزل آن در شهرستان سحرانگیز دنا جلوگیر شود و شاهد اشاعه این هنر بدیع و زیبا در بین همه اقشار جامعه باشیم.

در این دیدار هیات امنای انجمن خوشنویسان دنا خواهان مساعدت بیش از پیش  مسئولین شهرستان دنا خصوصا امام جمعه شهر سی سخت برای از بین بردن دشواری ها و کمبودهای موجود شدند.

 


منبع : سایت اسلامی