مشاور استاندار و مدیرکل روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از همه مسئولان استانی که در برپایی این نمایشگاه کمک کردند از جمله استاندار، افزود: مسئولان فرهنگ و ارشاد علیرغم مشکلات نیز سنگ تمام گذاشتند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان، محمدرضا باقرازاده در محل نمایشگاه کتاب یاسوج با بیان این که استقبال مردم از نمایشگاه کتاب در یاسوج نشان می‌ دهد که این مردم هیچ‌ گاه با کتاب الفت خود را از دست نمی‌ دهند، گفت: وقتی که جوانان و نوجوانان را در نمایشگاه می‌ بینم به مطالعه و کتاب‌ خوانی امیدوار می‌ شوم.

وی ادامه داد: استان ما زیرساخت‌ های لازم را برای بعضی از کارها ندارد اما وقتی مسئولان استانی اراده می‌ کنند که از دل این مشکلات کاری خوب انجام شود سختی‌ ها لذت‌ بخش می‌ شود.

این مسئول در استاندار افزود: هر چند کمبودها و نواقص در کار نمایشگاه وجود دارد اما همین که قشر جوان و نوجوان حضوری خوب و گسترده دارند به آینده استان امیدوار می‌ شویم چرا که آینده را مطالعه و کتابخوانی می‌ سازد.

باقرزاده به کتاب‌ های تاریخی و ادبیات به عنوان کتاب‌ های مورد علاقه خود اشاره کرد و گفت: آن‌چه را که نیاز داشتم در نمایشگاه به طور نسبی یافتم اما انتظار است که در سال‌ های آینده برنامه‌ ریزی‌ها بهتر و بیشتر باشد ناشران بیشتر و بهتری بتوانند کتب مورد نیاز از جمله کتاب‌ های مورد نیاز دانشگاهیان را در دسترس آنها قرار دهند.

وی با قدردانی از همه مسئولان استانی که در برپایی این نمایشگاه کمک کردند از جمله استاندار گفت: تأکید استاندار بر این بود که نمایشگاه به هر صورت ممکن باید برگزار شود هر چند که مسئولان ارشاد نیز سنگ تمام گذاشتند با وجود همه مشکلات نمایشگاه را برگزار کردند./و

 

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد