مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با حضور دولت «تدبیر و امید» مشارکت و همکاری بین دستگاه های فرهنگی بسیار نزدیکتر شده و شاهد انسجام بیشتری در برنامه های فرهنگی هستیم.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان، زینب قربانی در حاشیه نمایشگاه کتاب، گفت: با توجه به اینکه ما خودمان متولیان امر کتاب و کتاب خوانی هستیم، بالطبع برگزاری نمایشگاه کتاب می تواند در ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی تاثیر به سزایی داشته باشد.

قربانی با بیان این که مراجعه کنندگان به کتابخانه های عمومی یک سری کتاب هایی می خواهند که در کتاب خانه ها وجود ندارد، افزود: با توجه به این که ما هم توان خرید کتاب ها را نداریم ولی برپایی نمایشگاه ها با تخفیفاتی که انجام می شود می تواند به نوعی کمکی به اعضای کتاب خانه های ما و یا همشهریان را داشته باشد.همان طور که آقای شهرام نیا گفتند، استقبال خوبی که ناشران از نمایشگاه های کتاب خانه های عمومی دارند نشان دهنده اینست که استقبال مردم به کتاب و کتاب خوانی بسیار زیاد است.

وی با بیان این که مسئولان و متولیان امر باید تدابیری بیاندیشند که حضور مردم در توسعه فرهنگ کتاب خوانی پررنگ تر شود، بیان داشت: در این صورت ما می توانیم از این فرصتی که پیش آمده استفاده کرده و با خرید کتاب های مورد نیاز مخاطبان در کتابخانه های عمومی بتوانیم جوابگوی همه همشهریان در طول سال باشیم.

 این مسئول فرهنگی با بیان این که نمایشگاه های کتاب فرصت محدود و یک هفته ای است که عده ای می توانند خرید کنند و عده ای فرصت خرید را ندارند، عنوان کرد: چنانچه این فرصت برای کتابخانه های عمومی فراهم و از طرف مسئولان مسئولین حمایت مالی شوند، می توانیم با خرید این کتابها جوابگوی نیاز مردم باشیم.

قربانی به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: «کتاب باید وارد سبد زندگی مردم شود» اشاره و اظهار داشت: با حضور دولت «تدبیر و امید» احساس می کنم مشارکت و همکاری بین دستگاه های فرهنگی بسیار نزدیکتر شده، تا جایی که کتابخانه های عمومی با ارشاد، حوزه هنری، آموزش و پرورش، کانون های پرورشی و بسیاری از دستگاه های فرهنگی توانستیم یک انسجام بسیار خوبی ایجاد کنیم.

وی با بیان این که با انسجام دستگاه های فرهنگی، یک گام به جلو برداشته شده است، اذعان کرد: من امیدوارم و دعا می کنم که این تلاش، همدلی و مشارکت به وجود آمده بین دستگاهها امتداد پیدا کند و بتوانیم در جهت ترویج مطالعه مفید در استان و به تبع آن در کشور قدمی را برداریم.

مدیرکل نهاد کتابخانه عمومی مصداق این انسجام دستگاه های فرهنگی را برنامه های هفته کتاب دانست و خاطرنشان کرد: با مشارکت بیش از ۲۰ دستگاه توانستیم برنامه بسیار خوبی به مناسبت بیست و دومین هفته کتاب و کتاب خوانی در کتابخانه های عمومی با حضور تعداد زیادی از فرمانداران، بخشداران، معاونین استاندار، میهمانان کشوری و نمایندگان اجرا کنیم.

قربانی گفت: با توجه به این که نهاد ما از نظر مالی در وضعیت خوبی بسر نمی برد ولی کارهای خوبی با همدلی و مشارکت دستگاه های فرهنگی انجام شد که ان شاء الله این کار امتداد پیدا کند و بتوانیم در جهت ترویج فرهنگ مطالعه قدمی را برداریم./و

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد