- ادارات استان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی
- یکشنبه 30 نوامبر 2014 - 01:11
رشد فرهنگی جامعه با میزان مطالعه توسط افراد ارتباط مستقیم دارد
مدیرعامل بانک قوامین استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: رشد فرهنگی جامعه با میزان مطالعه کتاب و نشریات توسط افراد جامعه ارتباط و تناسب مستقیم دارد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مهرداد علیزاده در حاشیه نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد گفت:برگزاری نمایشگاه های کتاب یکی از راه های دسترسی راحت تر به کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی بین مردم است.
علیزاده با توصیه به این مهم که مردم می بایست برای تهیه کتاب مانند مایحتاج دیگر وقت و پول صرف کنند، افزود: اگر بتوانیم کتابخوانی را به عنوان یک ضرورت در جامعه ترویج دهیم و خانواده و افراد را عادت دهیم تا بهترین کتب را انتخاب و بخشی از محیط را به کتاب اختصاص دهند، مسلماً در توسعه فرهنگ کتابخوانی قدم مؤثری برداشته ایم.
وی بیان داشت: از آنجایی که کتاب مورد نیاز جامعه است باید در سبد کالاهای زندگی مردم با حداقل قیمت قرار داده شود و دستگاه های فرهنگی باید تمهیداتی فراهم آورند تا همه قشرها توانایی خرید را داشته باشند.
اسپانسر برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به طور کلی نمایشگاه های کتاب استانی برای کسانی که به نمایشگاه بین المللی کتاب دسترسی ندارند و از طرفی علاقه مند به کسب اطلاع از انتشارات جدید هستند، موقعیت و فرصتی مطلوب ارزیابی می شود.
علیزاده اذعان کرد: رشد فرهنگی جامعه با میزان مطالعه کتاب و نشریات توسط افراد جامعه ارتباط و تناسب مستقیم دارد.
وی اظهار داشت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی می تواند نقش تعیین کننده در پیشبرد فرهنگ استان و بالا بردن معلومات افراد داشته باشد.
مدیرعامل بانک قوامین استان کهگیلویه و بویراحمد از اسپانسری این بانک در نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: دستگاه های متولی فرهنگ در حوزه کتاب و کتاب خوانی باید زمینه های رشد مطالعه در کشور را پدید آوردند.
چهردهمین نمایشگاه کتاب استانی کهگیلویه و بویراحمد از پنجم لغایت ۱۱ آذرماه جاری همه روزه صبح ها از ساعت ۹ الی ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۵ لغایت ۱۹ در محلی مصلی امام خمینی (رحمه الله علیه) یاسوج پذیرای علاقمندان به فرهنگ مطالعه است./و
منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
