به مناسبت هفته کتاب مسئول ارشاد اسلامی شهرستان لنده وشورای اداری با جانباز بازنشسته ارشاد اسلامی وکتابدار کتابخانه های این شهرستان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی اسلامی شهرستان لنده، به مناسبت هفته کتاب به مناسبت هفته کتاب مسئول اسلامی شهرستان لنده وشورای اداری با جانباز بازنشسته اسلامی وکتابدار کتابخانه های این شهرستان دیدار کردند.

دراین دیدار که با حضور امام جمعه، فرماندار، اعضای شورای اداری و کارکنان کتابخانه شهرستان انجام گرفت ،امام جمعه شهرستان با تبریک هفته کتاب از رشادت ها ودلارمردی های ایثارگران وخانواده شهداء به نیکی یاد نمود.

حجت الاسلام مهدی کیانی اصل هدف از این دیدار را تجلیل از مقام بلند ایثار گری وجانبازی وهمچنین تجلیل از کارمند بازنشسته ارشاد اسلامی در طول دوران خدمت خود در کتابخانه شهرستان عنوان کرد.

آقای مرادی فرماندار شهرستان حضور درخانواده ایثارگران را موجب قوت قلب وخدمت رسانی بیشتر دانست.

در این دیدار اسماعیل زارعی مسئول ارشاد اسلامی شهرستان ودبیر انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تلاش چند ساله آقای فتاحی زاده جانباز و کارمند بازنشسته را نشانه حضور ایثارگران در همه صحنه ها دانست.

در این دیدار صمیمی که در منزل این جانباز عزیز قرار گرفت با اهداء هدیه ودسته گل از رشادتهای این ایثارگر عزیز تجلیل به عمل آمد.

منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی