- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- دوشنبه 20 اکتبر 2014 - 12:10
مدیرکل پدافند: سومین استان برگزار کننده همایش پدافند غیرعامل در کشور هستیم
مدیرکل پدافند غیرعامل کهگیلویه وبویراحمد گفت: این استان پس از تهران و خراسان رضوی سومین استان برگزار کننده این همایش در کشور در سال جاری است.
|
مدیرکل پدافند غیرعامل کهگیلویه وبویراحمد گفت: این استان پس از تهران و خراسان رضوی سومین استان برگزار کننده این همایش در کشور در سال جاری است.
محمود مومن نسب در دومین همایش تخصصی پدافند غیرعامل و دوره آموزشی تربیت مربی در یاسوج، افزود: در این همایش مطالب و موضوعات مهمی در زمینه تبیین مبانی، مفاهیم، ضرورت ها، اهمیت، اهداف، روش ها و پیامدهای پدافند غیرعامل مطرح می شود.
به گفته وی، این همایش مهمترین اهداف برگزاری آن ایجاد شرایط لازم برای نشان دادن واکنش مثبت و بموقع مردم و مدیران اجرایی در مقابل تغییرات و تهدیدها اعم از طبیعی و غیرطبیعی و ارتقای سطح آمادگی فکری، مهارتی و اجرایی نهادهای دولتی استان به منظور آمادگی دفاعی و برنامه ریزی شده در برابر تهدیدهای احتمالی است.
وی افزود: پدافند غیرعامل مجموعه اقدامات و تدابیر غیرمسلحانه و غیرنظامی است که پنج مشخصه اصلی دارد.
مومن نسب بیان کرد: این مشخصه های پنج گانه شامل کاهش آسیب پذیری، ارتقای سطح آسیب ناپذیری، افزایش پایداری، تسهیل مدیریت ها و استمرار فعالیت و چرخه خدمات رسانی است.
وی عنوان کرد: مدیران اجرایی استان برای هماهنگی و همکاری در زمینه پدافند غیرعامل تلاش، باور و اعتقاد همه جانبه ای داشته و تاکنون از هیچ اقدامی دریغ نکرده اند.
مومن نسب ابراز داشت: آموزش و اطلاع رسانی پیش نیاز مهمی در پیشبرد تمام امور به ویژه پدافند غیرعامل است و این موضوع در استان مورد توجه جدی متولیان امر قرار دارد.
وی بر لزوم استفاده بهینه کارکنان و مدیران اجرایی استان از مطالب مطرح شده در این همایش آموزشی و دوره تربیت مربی تاکید کرد.
مومن نسب افزود: ۱۱۰ نفر از کارکنان و مدیران اجرایی استان در این همایش آموزشی و دوره تربیت مربی پنج روزه حضور دارند و ۱۰ استاد از دانشگاه های تهران و دانشگاه امام حسین (ع) برای اجرای این همایش و دوره تربیت مربی به استان دعوت شده اند.
وی گفت: این ۱۰ استاد دانشگاه در روزهای مقرر به ارایه مطالب پدافندی در زمینه مسایل زیستی، سایبری، زیربنایی، امنیتی، فرهنگی و اقتصاد مقاومتی می پردارند.
مومن نسب در این همایش که مقارن با شورای پدافند غیرعامل کهگیلویه و بویراحمد بود از مدیران اجرایی استان خواست نسبت به اجرای هر چه مطلوبتر برنامه های ابلاغی هفته پدافند غیرعامل امسال که از سه تا ۹ آبان ادامه دارد همکاری لازم را داشته و نتیجه اقدامات انجام شده را در قالب مستندات پس از پایان هفته پدافند غیرعامل به اداره کل پدافند غیرعامل استان ارایه دهند.
در این همایش چهار نفر از استادان دانشگاه به ارایه برنامه و مباحث در زمینه پدافند سایبری، مدیریت تهدید و تشریخ اصول و مبانی پدافند غیرعامل پرداختند.
مدرس این دوره آموزشی و استاد دانشگاه تهران در حوزه پدافند غیرعامل نیز در این همایش، گفت: تهدید خطری بالقوه است که هنور محقق نشده و تعیین زمان دقیق وقوع آن نیز ناممکن است.
حبیب الله سهامی افزود: تهدید عنصر جدایی ناپذیر زندگی انسان ها محسوب می شود که موجب بروز مشکلات متعدد در حوزه های مختلف خواهد شد.
وی به ارایه مطالب و مباحثی در زمینه تبیین کلیات، ابعاد، مبانی و اصول پدافند غیرعامل، نحوه حفاظت از زیرساخت ها، سرمایه ها و تاسیسات حیاتی، روش های مقابله و کاهش آسیب ها و خسارت های ناشی از تهدیدهای طبیعی و انسانی، راهکارهای افزایش ایمنی و روش های کاهش آسیب پذیری در برابر انواع بحران ها پرداخت.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
