مدیرکل آمار واطلاعات استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: مانورعملیات میدانی اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی ۹۳ در این استان به اجرا درآمد.


مدیرکل آمار واطلاعات استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: مانورعملیات میدانی اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی ۹۳ در این استان به اجرا درآمد.

مهندس مجید عیوض زاده در آیین اجرای این مانور، افزود: این مانور با حضور نیروهای آموزش دیده و برای آمادگی بیشتر مجریان در زمان اجرای طرح سرشماری که از پنجم مهرماه جاری همزمان در سراسر کشور و این استان برگزار می گردد به اجرا درآمد.

به گفته وی، در این استان ۱۲۶ نفر در اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی سال ۹۳ آموزش های لازم را فرا گرفتند و از این تعداد ۷۵ نفر جهت اجرای نهایی طرح سرشماری انتخاب شده اند.

عیوض زاده، این سرشماری را برای دست یابی به یک آمار صحیح و دقیق جهت برنامه ریزی و توسعه بخش کشاورزی بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: می طلبد همه دستگاه های اجرایی ما را در هر چه بهتر برگزاری این طرح یاری کنند.

وی کشاورزی را بخش مهم کشوردر ایجاد اشتغال و تولید پایدار عنوان کرد و گفت: سرشماری عمومی کشاورزی با ارائه آمار صحیحی می‌تواند وضعیت موجود کشاورزی  را تبیین کرده و مشکلات، موانع و کمبود ها را پیش‌بینی و برنامه ها و وضعیت آینده در این بخش  را ترسیم کند.

به گفته عیوض زاده، برای دسترسی به چنین آماری، وزارت کشور و زیر مجموعه آن وظیفه خود می داند در کنار مرکز آمار در اجرای این طرح مهم به نحو شایسته ای همکاری وعمل کند.

ج/۲۳۸


منبع : سایت