کارگردان خراسانی نمایش «تف و تف» گفت: آیین ها فرهنگ ها را می سازند از این رو از متولیان امر انتظار می رود آیین هایی که در حال فراموشی و منسوخ شده هستند بازنگری و در قالب هنر نمایشی به دید عموم گذاشته شوند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان، حسن عنایت پور اطلاع رسانی در روند برگزاری جشنواره “ایین های نمایشی و پرده خوانی در فرهنگ رضوی” را مناسب اریابی کرد و گفت: از تلاش های بی وقفه مجموعه اسلامی کمال تشکر و قدردانی را دارم.

کارگردان خراسانی نمایش «آئین نام گذاری» در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تاثیرپذیری تئاتر بر توسعه  فرهنگ و کاهش مشکلات و معضلات اجتماعی چگونه است، بیان کرد: تربیت و آموزش داروی تلخی هستند که باید در کپسول هنر جای داده شوند از این رو بیان مشکلات جامعه از زبان هنر بهتر و تاثیرگذارتر خواهد بود.

عنایت پور با بیان این که هنرهای نمایشی به دلیل این که رو در رو هستند بهتر است، ادامه داد: آیین ها فرهنگ ها را می سازند از این رو از متولیان امر انتظار می رود آیین هایی که در حال فراموشی و منسوخ شده هستند بازنگری و در قالب هنر نمایشی به دید عموم گذاشته شوند.

وی به عمده مشکلات حوزه هنرهای نمایشی اشاره کرد و گفت: با توجه به این که کمبود بودجه به نوعی برای همه است اما توجه مسئولان از نگاه معنوی در این بین بسیار مهم بوده که انتظار می رود حمایت های معنوی خود را از هنرمندان دریغ نکنند.

عنایت پور که سابقه ۵۲ سالگی در نمایش دارد، اظهار داشت: در قبل از انقلاب کارها خاص بود و کیفیت آثار به نوعی بالا بود، ولی در برهه کنونی کمیت زیاد شده و کارها کیفیت گذشته را ندارند.

این کارگردان خراسانی با تاکید بر این که تئاتر بعد از انقلاب به نوعی ضعیف شده، گفت: در حال حاضر در هر شهری قریب به ۱۰ گروه تئاتر کار می کنند که به لحاظ کیفیت به نسبت کمیت تولید آثار هنری پایین است./و

 

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد