سید موسی خادمی گفت: “آرامش و امید” شعار امسال هفته دولت است و تقارن آن با اولین سال از فعالیت دولت تدبیر و امید در تبیین دستاوردها، عملکرد و خدمات صورت گرفته فرصتی ارزشمند است.

 

گفت: “آرامش و امید” شعار امسال هفته دولت است و تقارن آن با اولین سال از فعالیت دولت تدبیر و امید در تبیین دستاوردها، عملکرد و خدمات صورت گرفته فرصتی ارزشمند است.

استاندار، هفته دولت را فرصتی ذی قیمت در راستای میثاق با آرمان های امام راحل، شهدا و تبیین دستاوردهای نظام دانست و اظهار داشت: افتتاح پروژه و طرح های عمرانی و اقتصادی در شهرستان ها، ارائه گزارش از فعالیت ها ودستاوردهای یک ساله دولت تدبیر و امید به مردم، سفر مسئولین جهت سخنرانی و ارائه گزارش از برنامه های پیش رو دولت از جمله برنامه ها در این هفته است.

خادمی تصریح کرد: معرفی کارمند و مدیر نمونه در دستگاه ها اجرایی با برگزاری جشنواره شهید رجایی، سرکشی به خانواده معزز شهدا، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هفته دولت در برخی از مراکز شهرستان ها از دیگر برنامه های هفته دولت در استان است.

استاندار ابراز داشت: فرمانداران شهرستان ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی با محور قرار دادن شعار راهبردی ” آرامش و امید” با تبیین دستاورها و عملکرد دولت تدبیر و امید در زمینه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان، سیاست خارجی و تشریح وضعیت کنونی و مقایسه با مدت مشابه و بیان دستاورد‌ها، و برنامه های پیش رو وچشم انداری دولت را در هفته دولت  بازگو و اطلاع رسانی می کنند.

خادمی ادامه داد: نشست های خبری مسئولین ارشد استانی ومسئولین دستگاه های اجرایی، سخنرانی آنها در نماز جمعه و سفرهای آنها به شهرستان های استان  و گزارش عملکرد یک ساله از برنامه های هفته دولت است.

وی افزود: پیشنهاد شده در طول هفته دولت در صورت امکان در موارد یک روز به عنوان روز خدمت رایگان به مردم اختصاص داده شود.

استاندار، حضور مسئولین در میان خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و تجلیل از مقام آنها، برپایی مراسم بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر، برگزاری  مراسم فرهنگی و هنری و ورزشی را از دیگر برنامه های این هفته برشمرد.