مسئول غرفه موسسه امام خمینی (ره) گفت: در این نمایشگاه محصولات و آثار امام خمینی (ره) در خدمت مردم قرار گرفته است..

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد صادق موحدنیا  که با غرفه محصولات این موسسه در نخستین  نمایشگاه علوم قرآنی  حاضر شده است، به توضیح فعالیت های این غرفه پرداخت..
وی افزود: نشریات تخصصی موسسه امام خمینی (ره) با بیش از ۲۲ نشریه علمی تخصصی، علمی-پژوهشی و علمی –ترویجی قسمت قابل توجهی از فعالیت های این مرکز را شامل می شود و در کنار آن نرم افزارهایی در زمینه های عقلی که شامل اطلاح نامه هایی در زمینه های عرفان، فلسفه است از دیگر آثار موسسه امام خمینی (ره) است.
موحدنیا بیان کرد :امام خمینی(ره) علاوه بر تألیفات علمی تعدادی از رساله های علمی اندیشمندان که نسخه های منحصر به فرد دانسته و هنوز چاپ نشده بودند را با خطی زیبا بازنویسی کرده است.
مسئول غرفه آثار امام خمینی (ره) به بعضی از نوشته ها و آثار امام خمینی (ره) که در این نمایشگاه برای عموم علاقه مندان  عرضه می شود از جمله :
شرح دعاى سحر، شرح حدیث رأس الجالوت، حاشیه امام بر شرح حدیث رأس الجالوت، حاشیه بر شرح فوائد الرضویه، شرح حدیث جنود عقل و جهل،
مصباح الهدایه الى الخلافه و الولایه، اربعین حدیث یا شرح چهل حدیث، حاشیه بر شرح فصوص الحکم،و… که طبعا معرفی هر یک از این آثار نیازمند تحقیقی مبسوط و جداگانه است که تا کنون در همین رابطه مقالات و کتابهایی چند نوشته شده است.
صادق موحد نیا در پایان گفت : این غرفه با همکاری چاپ و نشر عروج (وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)) محصولات خود را به مردم عرضه می کند.
منبع : سایت اداره فرهنگ و اسلامی