مدیرکل انتقال خون کهگیلویه و بویراحمد از افزایش اهداء خون در ماه مبارک امسال نسبت به سال قبل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، رستم حسن‌زاده ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون استقبال مردم برای اهداء خون خوب بوده و نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

مدیرکل انتقال خون ادامه داد: متاسفانه آمار اهداء خون در بین بانوان بسیار پایین است و تنها حدود سه درصد زنان در این خون خود را اهداء می‌کنند.

وی با بیان اینکه ترس از به خطر افتادن سلامتی در نتیجه اهداء خون، ترس از کم خونی، عدم اجازه خانواده‌ها برای اهداء خون از جمله باورهای غلط در بین زنان این استان است، خاطرنشان کرد: بیشتر از نصف دریافت کنندگان خون زنان هستند لذا اهداء خون برای بانوان خطری ندارد چرا که قبل از اهداء خون فرد معاینه می‌شود و سلامتی فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد و بعد خونگیری انجام می‌شود.

این مسئول بیان کرد: در آینده به دلیل رشد جمعیت نیاز به خون و فرآورده‌های خونی بیشتر می‌شود که لازم است بانوان در این امر خداپسندانه با انتقال خون استان همکاری کنند.

حسن‌زاده تصریح کرد: در حال حاضر به تمام گروه‌های خونی خون اهداء می‌شود.

مدیرکل انتقال خون کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تمام سیستم‌های انتقال خون استان، استانداردهای خود را دارند و ما مطابق با استاندارهای کشوری و جهانی جلو می‌رویم.

وی با اشاره به اینکه انتقال خون استان با بیمارستان‌های استان تعامل خوب و سازنده‌ای دارد افزود: تاکنون در هیچ یک از بیمارستان‌های استان بیماری به خاطر کمبود خون با مشکل مواجه نشده و عملی به خاطر کمبود خون متوقف نشده است.

این مسئول اذعان کرد: تامین نیازهای خونی بیمارستان‌ها به طور ۱۰۰ درصد در دستور کار انتقال خون استان قرار دارد.

حسن‌زاده در پایان اضافه کرد: انتظار داریم بیمارستان‌های استان میزان امحاء و اتلاف خون و فرآورده‌های خونی را جدی بگیرند و در انتقال، ذخیره و مصرف فرآورده‌های خونی دقت و توجه کافی را داشته باشند.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ر۲۰

منبع : فارس نیوز