چهارمین جلسه حلقه صالحین خواهران بسیج رسانه با موضوع آموزش قران کریم در ماه رمضان با حضور جمع کثیری از اصحاب رسانه برگزار شد.

برگزاری چهارمین جلسه حلقه صالحین خواهران بسیج رسانه

چهارمین جلسه حلقه صالحین خواهران بسیج رسانه با موضوع آموزش قران کریم در ماه رمضان با حضور جمع کثیری از اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از یاسوج، مسئول حلقه صالحین خواهران بسیج رسانه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه مبارک رمضان ماه بهار دلها و نزول قرآن کریم می باشد به نحوی که خواندن یک آیه قران در این ماه برابر با ختم کل این کتاب آسمانی می باشد.

زهراحسینی عابد با اشاره به معجزات لفظی و معنوی قرآن بیان کرد: بخش مهمی از آموزش در سیره ی معصومین علیهم السلام آموزش قرآن است که از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و در مکاتب به صورت ویژه آموزش داده می شد.

وی اذعان داشت: اگر جامعه ما قرآنی بود و اگر همه موازین و دستورات قرآن در جامعه به خوبی پیادهمی‌شد ما دیگر به هیچ کس و هیچ چیز نیازمند نبودیم.

مسئول حلقه صالحین بسیج رسانه در ادامه افزود: گرامی‌ترین بندگان بعد از انبیاء علما و سپس حافظان قرآن هستند. مانند انبیاء از دنیا می‌روند، همراه انبیاء از قبرهایشان خارج می‌شوند، به همراه انبیاء از صراط می‌گذرند و ثواب انبیاء را می‌برند. پس خوشا به حال پوینده راه علم و حافظ قرآن، به سبب کرامت و شرافتی که نزد خدا دارند.

حسینی عابد به حدیث پیامبر اکرم در ارتباط با بی نیازی حافظان قران گفت: رسول اکرم می فرمایند:«أغْنَی النَّاسِ حَمَلَهُ القُرآنِ؛ مَنْ جَعَلَهُ اللهُ تَعالی فی جوْفِهِ.»: بی‌نیازترین مردم حافظان قرآن هستند؛ همان کسانی که خداوند متعال قرآن را در وجودشان جای داده است.

وی به حدیث دیگری از زبان پیامبر اسلام اشاره کرد و اظهار کرد: پیامبر در حدیث دیگری بیان داشتند:     «إذا ماتَ حامِلُ القُرآنِ أوحَی اللهُ إلَی الأرضِ أَن لا تَأکُلی لَحْمَهُ. قالَتْ: إلهی کَیفَ آکُلُ لَحْمَهُ و کَلامُکَ فی جَوْفِه.»: هنگامی که حافظ قرآن از دنیا می‌رود خدای تبارک و تعالی به زمین وحی می‌کند که «گوشت بدن او را نخور.» زمین می‌گوید: «پروردگارا، چگونه گوشت او را بخورم در حالی که کلام تو (قرآن) در قلب اوست.»

مسئول حلقه صالحین بسیج رسانه اذعان داشت: قـرآن را تـلاوت کـنـیـد و آن را به خاطر بسپارید، زیرا خداوند متعال دلى را که قرآن  در خود دارد عذاب نمى‌کند.

حسینی عابد در ارتباط با اهمیت انس با قران عنوان کرد: بزرگان دین حفظ قرآن را جامع‌ترین راه برای انس بااین کتاب مقدسدانسته‌اند و به راستی هم چنین است؛ زیرا حافظ قرآن، بهبهانه ورود بهاین وادی مبارک و به سبب آنکه بی‌توجهی به آیات و فراموشکردن آنهاپسندیده نیست و نوعی بی‌احترامی به کتاب وحی تلقی می‌شود، بایدتا پایانعمر به تلاوت قرآن و محفوظات خود پایبند باشد و همین نکته وخواندنمکرر آیات موجبات مؤانست و رفاقت او را با قرآن فراهم می‌کند.

در پایان  این نشست همه حاضرین با صحت قرائت نماز آشنا شده و از حضورتک تک  آن ها در این مجلس معنوی قدردانی به عمل آمد.

 

انتهای متن/ح۱۳۹۱٫ع

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح