طی حکمی از سوی مهندس صفایی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران ، “جواد فروغی فر ” از فرزندان شایسته و توانمند بخش “سرفاریاب ” شهرستان ” چرام ” بعنوان مدیر بخش حقوقی و امور قراردادهای شرکت ملی نفتکش ایران منصوب شد.

: یک کهگیلویه و بویراحمدی به عنوان مشاور مدیرعامل و مدیر امور حقوقی و قراردادهای منصوب شد تا روند فرزندان شایسته استان در مناصب ملی در دولت تدبیر و امید همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش “عصردنا ” از تهران ، طی حکمی از سوی مهندس صفایی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران ، “جواد فروغی فر ” از فرزندان شایسته و توانمند بخش “سرفاریاب ” شهرستان ” چرام ” بعنوان مدیر بخش حقوقی و امور قراردادهای شرکت ملی نفتکش ایران منصوب شد.

فروغی فر دارای مدرک کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی با رتبه ۲ از دانشگاه شیراز است که در کارنامه کاری خود مشاور حقوقی مؤسسه علمی-آموزشی گاج از سال ۱۳۸۷ تا سال ۱۳۹۰،مدیر مؤسسه علمی آموزشی علوی در استان کهگیلویه و بویر احمد از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۳۸۷،مدیر مؤسسه علمی آموزشی گاج در استان کهگیلویه و بویر احمد از سال ۱۳۸۷ تا سال ۱۳۹۰ و مشاور حقوقی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از ۱/۲/۱۳۹۰ تا  1/2/1393 دارد .

“عصردنا ” ضمن تقدیر از مهندس صفایی بجهت حمایت و انتصاب این فرزند ، این انتصاب شایسته را به دوست عزیزمان آقای فروغی فر صمیمانه تبریک گفته و از خداوند متعال برای وی موفقیت و پیشرفت روزافزون را مسائلت می نماید .

امید است حضور فرزندان کهگیلویه و بویراحمدی در مناصب ملی مستمر و توام با کمک به توسعه استان و ارتقاء سایر هم استانی ها توسط آنها باشد .

منبع : عصردنا