کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران گفت: مادر در یک خانواده نقش محوری و تعیین‌کننده داشته و اعتیاد مادر خطرناک‌تر از اعتیاد پدر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، کارگاه و کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد ظهر امروز و با حضور بانوان شاغل در ادارات، نهادها و دستگاه‌های اجرایی این شهرستان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران در این کلاس آموزشی که به همت امور بانوان و خانواده فرمانداری و توسط شبکه بهداشت و درمان گچساران برگزار شد، اظهار کرد: مادر در یک خانواده نقش محوری و تعیین کننده دارد و چنانچه مادر گرفتار اعتیاد شود اثر مخربی بر اعضای خانواده به ویژه فرزندان خواهد داشت.

فریدون پیرایش افزود: وقتی زن به سوء مصرف مواد مخدر روی آورد شیرازه خانواده از هم گسیخته و فرزندان نیز به ویژه دختران خانواده توسط مهربان‌ترین عضو خانواده دچار انحراف و پیامدهای جبران‌ناپذیر آن می‌شوند.

وی با بیان این‌که اثر اعتیاد بر زنان بیشتر از مردان است، تصریح کرد: بنابراین در صورت ابتلای زنان به سوء مصرف مواد مخدر آنان مستعد آسیب‌های جدی دیگری مانند مورد تجاوز قرار گرفتن، خطر ابتلا به HIV و ایدز، هپاتیت، بی‌خانمانی، خودفروشی بوده و دیگر آسیب‌های فردی و اجتماعی در انتظار آنان است.

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران یادآور شد: نگاه جامعه به اعتیاد زنان منفی بوده و در واقع از دید عموم، اعتیاد زنان در جامعه ما امری غیر اخلاقی محسوب می‌شود و بیماری نیست.

پیرایش افزود: همین موضوع نیز یکی از عوامل مهمی بوده که باعث پنهان ماندن اعتیاد در زنان شده و مبتلایان را از مسیر درمان دور نگه خواهد داشت.

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت شهید علیزاده گچساران با بیان این‌که بعضی از کانال‌های ماهواره‌ای، آرایشگاه‌های زنانه و باشگاه‌های پرورش اندام اقدام به تبلیغ قرص‌های نیروزا و لاغری می‌کنند، خاطرنشان کرد: تعدادی از هم‌وطنان بدون آنکه از عوارض شدید و حتی مرگبار این قرص‌ها اطلاعاتی داشته باشند و آگاه باشند، فریب این تبلیغات را خورده و مصرف این قرص‌ها را آغاز می‌کنند.

پیرایش ادامه داد: آزمایشاتی که بر روی این قرص‌ها انجام شده وجود ماده مت‌ آمفتامین( شیشه) را تأیید نموده است.

وی گفت: عوارض مصرف این ماده بسیار خطرناک و سنگین بوده و به قدری وحشتناک است که هروئین و یا قوی‌ترین مخدرهای سنتی در مقابل آن بسیار ضعیف است.

انتهای پیام/۸۲۰۰۱/و۳۰

منبع : فارس نیوز