رئیس اداراه آموزش و پرورش دیشموک از تحصیل دانش‌آموزان دیشموکی با لباس‌های متحدالشکل در سال‌ تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک، راهخدا عارف‌نژاد امشب در جمع خبرنگاران با تشریح مزایای لباس متحدالشکل دانش‌آموزان در سال جدید، گفت: از مزایای این طرح می‌توان به حمایت از شعار سال و فرهنگ‌سازی اشاره کرد.

عارف‌نژاد گفت: برچیده شدن لباس‌های غیر مرتبط با ظاهر دانش‌آموزی، از بین بردن رقابت منفی در تهیه لباس‌های متنوع و کاهش فقر و غنا و قیمت پایین از ویژگی‌های این لباس‌ها به شمار می‌رود.

رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک گفت: متحد‌الشکل شدن لباس‌های دانش‌آموزی در سال جدید در همه مدارس دیشموک اجرایی خواهد شد.

وی از مزایای این طرح گفت و افزود: مدرسه بستری است که دانش‌آموزان می‌توانند به فراگیری نظم و انضباط بپردازند و جامعه را به سوی سربلندی و کامیابی سوق دهند.

عارف‌نژاد خاطرنشان کرد: لباس متحدالشکل یکی از مصادیق نظم و انضباط و اجتماعی شدن است که در سال تحصیلی جدید با مدیریت جهادی مدیران و انجمن اولیا و مربیان در همه مدارس و مقاطع اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: پذیرش این طرح و قوانین حاکم بر مدرسه و احترام به آن، دانش آموزان را به سوی شهروند نیکو شدن هدایت می‌کند و روحیه نظم‌جویی را پرورش می‌دهد.

عارف‌نژاد در ادامه تاکید کرد: از مزایای دیگر این طرح می‌توان به حمایت از شعار سال و فرهنگ‌سازی، برچیده شدن لباس‌ها با مدل‌های ناهمگون، واژه‌های نامناسب و گران‌قیمت، رقابت منفی در تهیه لباس‌های متنوع و کاهش فقر و غنا و همچنین قیمت پایین این لباس‌ها اشاره کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک عنوان کرد: انتظار می‌رود همه اولیا همکاری لازم را با مدیران مدارس و رئیس انجمن اولیا و مربیان داشته باشند تا این طرح به مطلوب‌ترین شکل ممکن انجام گیرد.

انتهای پیام/۲۵۷۱/گ۲۰

منبع : فارس نیوز