یاسوج – ایرنا – استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۳۳ میلیارد ریال اعتبار به ۱۳ مصلای در حال ساخت در شهرهای مختلف این استان خبر داد.

سید موسی خادمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان اعتبارات اختصاص یافته به مصلاهای ۱۳ گانه در حال ساخت تاکنون به ۱۸۳ میلیارد ریال رسیده است.

وی بیان کرد: سعی می شود روند پیشرفت فیزیکی ۱۳ مصلای در حال ساخت کهگیلویه و بویراحمد امسال شتاب گیرد.

خادمی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برای ساخت مصلاهای ۱۳ گانه کهگیلویه و بویراحمد هزینه شده و برای تکمیل آنها ۱۷۰ میلیارد ریال دیگر برآورد شده است.

وی عنوان کرد: هر چند که پارسال کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ شرایط مالی وضعیت مناسبی نداشت ولی امسال در تهران و از بودجه استانی پیگیری های لازم انجام شد تا اعتبارات بیشتری به ساخت ۱۳ مصلای این استان تخصیص یابد.

خادمی مساحت مصلاهای ۱۳ گانه کهگیلویه و بویراحمد را ۱۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع دانست و ابراز داشت: با توجه به وضعیت پیشرفت فیزیکی آنها و ضرورت ساخت فضاهای فرهنگی و مذهبی شتاب بخشی در روند اجرای این مصلاها در سال جاری جزو اولویت های کاری متولیان امر و مسوولان اجرایی استان است.

وی افزود: مصلاها هسته مرکزی مسایل فرهنگی و معنوی و زیربنای بنیان های جامعه، فرهنگ و معنویت هستند و به همین دلیل ساخت مصلا در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد در صدر فعالیت های عمرانی این استان قرار گرفته است.

خادمی با اشاره به اینکه توجه به زیربنای بنیان های جامعه از جمله فرهنگ و ارزش های فرهنگی به منزله توجه به تمام ابعاد جامعه است، گفت: پایه و اساس تمام امور مسایل فرهنگی و اجتماعی بوده و برای جبران کاستی های فرهنگی باید در این عرصه کار جهادی کرد زیرا فرهنگ به منزله هویت، اصالت و روح جامعه دینی است.

۷۵۳۵/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا