هفتمین هفته فیلم و عکس کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در یاسوج به کار خود پایان داد.

 ظهر امروز در مراسم اختتامیه اولین گردهمایی سالانه فیلمسازان و عکاسان انجمن سینمای جوانان و هفتمین  گفت: هفتمین سینمای از چهارم تیرماه آغاز شد و تا امروز ادامه داشت و امروز مراسم اختتامیه آن با حضور مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران برگزار می‌شود.

 با بیان اینکه برنامه‌ها و کارگاه‌های زیادی در این چند روز ویژه عکاسان و فیلمسازان برگزار شد، ادامه داد: برپایی نمایشگاه آثار عکاسی حسن غفاری و کارگاه تخصصی عکس با حضور حسن غفاری نیز برگزار شد.

این مسئول برگزاری کارگاه فیلم مستند با حضور سید غلامرضا نعمت‌پور و کارگاه تخصصی فیلمسازی با حضور هادی محقق و داریوش غلامی را از دیگر برنامه‌های این جشنواره عنوان کرد.

وی همچنین به اکران ۱۸ در این جشنواره که از آثار فیلمسازان جوان انجمن سینمای جوان یاسوج بود اشاره کرد و گفت: گردهمایی سالانه فیلمسازان و عکاسان انجمن سینمای جوانان از برنامه‌های خوب و مناسبی است که هنرمندان این حوزه با آثار یکدیگر آشنا می‌شوند.

مسئول انجمن سینمای جوان کهگیلویه و بویراحمد عمده مشکلات مهم در این حوزه را عدم امکانات و تجهیزات مناسب، نبود اعتبارات لازم برای تولید و عرضه تولیدات هنرمندان هم‌استانی عنوان کرد و ادامه داد: از مسئولان ارشد اجرایی استان انتظار می‌رود توجه خاصی به این حوزه داشته باشند و مشکلات این حوزه را هموار کنند.

سلیمانی‌فر با بیان اینکه جوانان کهگیلویه و بویراحمدی استعداد خوبی در بخش فیلم و عکس دارند، گفت: انتظار می‌رود مسئولان توجه خاصی به آن‌ها داشته باشند.