نخستین جشنواره عشایری ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی و محلی در چرام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، صبح امروز با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های سنتی، مدیرکل ورزش و جوانان ، فرماندار چرام، امام جمعه چرام، رئیس هیئت‌های ورزشی و جمعی از مسئولان، اولین جشنواره عشایری ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی و محلی در چرام برگزار شد.

در این جشنواره که با حضور اقشار مردم و عشایر و روستاییان برگزار شد، آداب و رسوم، نحوه زندگی و محصولات عشایر کهگیلویه و بویراحمد به چشم می‌خورد.

در اولین جشنواره بومی و محلی، عشایر چرامی به همراه فرزندان خود که از آداب و رسوم اصیل ایل و تبار خود دور بوده‌اند به عنوان جوانان دیروز حضور داشته و با شرکت در مسابقات سنتی، تداعی خاطرات کردند.

ابراهیم فتاح‌پور در حاشیه این جشنواره ضمن عرض خیرمقدم به شرکت‌کنندگان و درود به روح پرفتوح شهدا، اظهار کرد: شما مردم و عشایر عزیز در اولین جشنواره عشایری و بازی‌های بومی و محلی، مشت محکمی بر دهان استبداد و نظام سلطه‌ای است که قصد گرفتن این لباس، پوشش، فرهنگ، آداب و ارزش‌های ما را دارد.

فرماندار چرام اضافه کرد: دشمن می‌خواهد فرهنگ‌های ما را حذف کرده و لباس‌ها و ارزش‌های خود را به دیگر جوامع قالب کند، ولی حضور عشایر در چنین برنامه‌های نشان می‌دهد که آنان راه به جایی نخواهند برد.

وی با بیان اینکه شیرزنان و شیرمردان ما اجازه نخواهند داد ذره‌ای از آداب و سنن ما مورد تجاوز و تعارض دشمنان قرار بگیرد، متذکر شد: حضور ما، نوع پوشش ما، همبستگی، صداقت و ارزش‌های ما که نشاط و شادابی در آن موج می‌زند در این راستا موثر است.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/غ۲۰

منبع : فارس نیوز