فرمانده سپاه پاسداران گچساران گفت: ۱۱۶ تعاونی تولیدی و اشتغالزایی در گچساران تشکیل شده است.

جهانگیر انصاری امروز در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار فارس در اظهار داشت: اشتغالزایی و سازندگی، فعالیت در فضای سایبری از جمله اقدامات سپاه است که سپاه پاسداران  اقدامات را سرلوحه کار خود قرار داده است.

وی به نقش سپاه در اشتغالزایی اشاره کرد و افزود: ۱۱۶ تعاونی تولیدی و اشتغالزایی از یک سال گذشته تاکنون در این شهرستان تشکیل شده است.

این مسئول با بیان اینکه هر یک از این تعاونی‌های تولیدی به طور میانگین یک تا هفت فرصت شغلی ایجاد می‌کنند گفت: این تعاونی‌های تولیدی در پرورش قارچ و مرغ بومی و پرورش ماهی با همکاری بسیج سازندگی و متشکل از بسیجیان گچسارانی تشکیل شده است.

انصاری خاطرنشان کرد: به هر یک از این تعاونی‌ها بر اساس میزان فرصت‌های شغلی ایجاد شده بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی پرداخت می‌شود.

فرمانده سپاه گچساران با اشاره به رسالت سپاه تصریح کرد: حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی به طور خلاصه یعنی حافظ مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی یعنی «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی»، یعنی هر کجا که استقلال ما به خطر بیافتد سپاه ماموریت دارد وارد عمل شود، یعنی اگر دشمن متجاوز بخواهد از طریق مرز تجاوز کند به کشور، در اینجا سپاه نیز موظف است که در کنار ارتش در مقابل دشمن بایستد.

وی از برنامه‌ریزی برای تشکیل ۶۰ تعاونی تولیدی و اشتغالزایی در سال ۹۳ خبر داد و افزود: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی واحدهای کسب و کار کوچک با بهره بانکی کم به جوانان بسیجی جویای کار از مهم‌ترین برنامه‌های سپاه گچساران برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

انصاری با اشاره به پیشتاز بودن بسیجیان در تمام عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در قالب دفاع از کشور، ایجاد امنیت و بسیج سازندگی عنوان کرد: بسیجیان نقش مهمی در اعتلا و سربلندی ایران اسلامی دارند.

فرمانده سپاه گچساران ﺧﺪﻣﺖ‌رﺳﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﺤﺮوﻣﯿﻦ، ﮐﻤﮏ ﺑﻪ دوﻟﺖ در ﺳﺎزﻧﺪﮔﯽ ﮐﺸﻮر، اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ و ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ را از مهمترین اهداف بسیج سازندگی برشمرد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۹/ن۲۰

منبع : فارس نیوز