یاسوج – ایرنا- مسوول امور فرهنگی شهرداری دوگنبدان از استقبال ۲۰هزار نفری از جشن نیمه شعبان شهرداری دوگنبدان به عنوان یک رکورد شکنی یاد کرد و گفت: این جشن بزرگ الگوی برای تداوم برنامه های فرهنگی وهنری در این شهر است.

میثم نارکی روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:این جشن متنوع همراه با هزینه کم توانست مخاطبان زیادی را همراه کند که استقبال کم نظیر شهروندان ازآن بیانگر ضرورت این نوع برنامه های فرهنگی،مذهبی و هنری در شهر است.

وی تصریح کرد: این جشن بزرگ نشان داد که مردم در کنار توسعه خدمات رفاهی اجرای فعالیت های فرهنگی را از مسوولان فرهنگی و شهرداری مطالبه می کنند.

مسوول امور فرهنگی شهرداری دوگنبدان بیان کرد: شهرداری دوگنبدان هرسال دو برنامه جشن شادی بزرگ همراه با ویژه برنامه های فرهنگی ،مذهبی و هنری برای مردم اجرا خواهد کرد.

نارکی به اثر گذاری فعالیت های هنری در ترویج فرهنگ شهری ونیز تقویت فرهنگ دینی اشاره کرد و گفت: توسعه برنامه های فرهنگی، مذهبی و هنری بیش از پیش مورد توجه امور فرهنگی شهرداری دوگنبدان است،

مسوول فرهنگی شهرداری دوگنبدان به حمایت و توجه ویژه شهردار و شورای اسلامی شهر به فعالیتهای فرهنگی مذهبی اشاره کرد وافزود : برگزاری جشن ولادت قائم آل محمد(ص) حضرت ولی عصر (عج) برای نخستین بار به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر دوگنبدان و با حضور هنرمندان بزرگ و نامی خطه جنوب برای شهرداری یک حرکت فرهنگی ماندگار شد.

نارکی تصریح کرد: دراین جشن بزرگ دعوت از هنرمندان خوش ذوق یونس احمدی خواننده بزرگ ایل قشقایی و کورش اسدپور خواننده بزرگ ایل بختیاری بر مخاطب پذیری این برنامه افزود.

۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا