- سایت های خبری
- سهشنبه 17 ژوئن 2014 - 01:06
مدیران استانی ارزیابی می شوند
معاون امور عمرانی استاندار به تدوین برنامه چهار ساله درحوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: برای رشد و توسعه گردشگری در استان باید با برنامه حرکت کرد.

“پژمان نیک اقبالی” با بیان اینکه در بودجه سال ۹۳ اعتبارات ملی قابل توجهی برای کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده، ابراز داشت: مدیران اجرایی این استان باید از هم اکنون با استفاده از قدرت رایزنی و ارتباط مستمر با وزارتخانه های مربوطه به فکر جذب اعتبارات ملی باشند.
وی افزود: در زمینه گازرسانی به روستاهای کشور افزون بر ۲۱ هزار و ۵۰۰میلیارد تومان اعتبارات ملی و متمرکز پیش بینی شده که شرکت گاز استان می تواند برای جذب میزان قابل توجهی از این اعتبار اقدام کند.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۵ شهر و ۳۵۶ روستای استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، افزود: ۹۸ درصد از جمعیت مناطق شهری و ۳۶ درصد از جمعیت روستایی استان از نعمت گاز برخوردار هستند.
این مسئول با اشاره به اینکه تعداد روستاهای استان که قابلیت گازرسانی دارند ۴۲۳ روستاست،اظهار داشت: نبود فعالیت های صنعتی و تجاری کلان در استان، عمده فروش و مصرف گاز در بخش خانگی است
نیک اقبالی تصریح کرد : برخی شاخص هایی که دولت برای جذب اینگونه اعتبارات لحاظ کرده در استان وجود دارد.
وی بیان کرد: بیش از شش هزار میلیارد تومان برای بهسازی و آسفالت جاده های روستایی کشور اختصاص یافته که کهگیلویه وبویراحمد نیازمند بهره مندی از این اعتبار است.
معاون عمرانی استاندار، اظهار داشت: در سال ۹۳ بیشترین اعتبار عمرانی صرف پروژه های عمران شهری و توسعه گردشگری استان می شود.
نیک اقبالی به شیوه توزیع اعتبارات در استان انتقاد کرد و با بیان اینکه استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد، قابلیت های متفاوتی جهت توسعه دارد، اظهار داشت: در هر بخش از استان می بایست اعتبارات صرف توسعه یک بخش شود.
وی به ضرورت از میان برداشتن قوانین دست و پاگیر در راستای توسعه گردشگری تأکید کرد و گفت: ظرفیتهای قابل قبولی در حوزه گردشگری وجود دارد اما پیش از آن باید مسیر را برای سرمایه گذاران هموار کرد.
معاون امور عمرانی استاندار به تدوین برنامه چهار ساله درحوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: برای رشد و توسعه گردشگری در استان باید با برنامه حرکت کرد.
منبع : عصردنا
