- سایت های خبری
- دوشنبه 16 ژوئن 2014 - 11:06
بازرسان وزارت کشور در استان
عملکرد استانداران در حوزه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و تیم های ارزیاب برای بررسی عملکرد استانداران به استانها اعزام شده اند.
![]()
عصردنا: با تصمیم وزیر کشور ارزیابی از عملکرد استانداران دولت تدبیر و امید شروع شده و دولت در تلاش است تا استانداران ضعیف خود را برکنار و افراد توانمندی را جایگزین آنها نمایند.
گزارش های رسیده از وزارت کشور به “عصردنا” حاکی از آن است که عملکرد استانداران در حوزه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و تیم های ارزیاب برای بررسی عملکرد استانداران به استانها اعزام شده اند.
پیاده کردن سیاست های دولت تدبیر و امید در استانها ،رضایت مندی حامیان دولت ، شایسته سالاری در انتصاب مدیران دولت یازدهم با تاکید بر پرهیز از قوم گرایی،بررسی پروژه های عمرانی،سرمایه گذاری و تولید،رضایت مندی اصلاح طلبان استان ها، دیدگاه های نمایندگان استانها در مجلس، شکایت های مردمی و گزارش های رسانه ای از جمله مواردی است که گروه اعزامی وزارت کشور به استانها آنها را مورد بررسی قرار خواهند داد.
گفتنی است تیم ارزیاب عملکرد “موسی خادمی” استاندار کهگیلویه وبویراحمد در استان چندی پیش حضور یافته و گزارش خود را در سر فصل های گفته شده به مسولان ارشد وزارت کشور ارائه داده اند.
باید منتظر نظر تیم ارزیاب وزارت کشور در مورد عملکرد استاندار کهگیلویه وبویراحمد ماند و “عصردنا” در تلاش است تا از جزئیات این گزارش اطلاعات لازم را کسب و در روزهای آینده منتشر نماید.
منبع : عصردنا
