مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: تحریم‌ها صنعت کشور را آبدیده کرد.

عصر امروز در آیین تجلیل از ۱۳۶ بازنشسته شرکت بهره‌برداری نفت و گاز با عنوان تجلیل از طلایه‌داران نفت، اظهار کرد: اگر چه کارکنان بازنشسته از نظر فیزیکی حضوری د‌ر تأسیسات و کارخانجات شرکت نفت ندارند، اما دیگر از این نسل باتجربه در کشور پیدا نخواهیم کرد.

وی افزود: طی بررسی‌ها در میان بازنشستگان سال ۹۲ نیروی باسابقه ۴۲ سال کار وجود دارد و در مجموع در سال ۹۲ چهار هزار و ۷۱۳ سال و هفت ماه تجربه وجود دارد.

باورساد خطاب به بازنشستگان حاضر در جلسه گفت: شما برای مملکت ایران اسلامی تجربه‌اندوزی کردید، تجربه‌هایی که در بسیاری از مواقع مثمرثمر برای و چرخه اقتصاد کشور است.

مدیرعامل با بیان این‌که در سال گذشته ۱۳۶ نفر از کارکنان نفت از این شرکت جدا شدند، تصریح کرد: در میان این افراد یک شهید به نام اسماعیل الله‌بخش وجود دارد که دارای ۳۶ سال سابقه کار در شرکت نفت است.

باورساد ادامه داد: از مجموع ۱۳۶ نفر بازنشسته دو خانم کارمند نیز وجود دارد که با این شرایط ما مجموعه بسیار گرانبهایی از کار و تجربه را در سال گذشته از دست دادیم.

وی خاطرنشان کرد: بازنشستگی این افراد به منزله فراموش کردن این افراد نیست بلکه ما با برگزاری چنین برنامه‌هایی یاد و تلاش‌های این عزیزان را گرامی‌ داشته و همواره آنها را مورد احترام و تکریم قرار می‌دهیم.

باورساد با اشاره به فعالیت‌های کاری و تأثیرات مهم شرکت نفت بر روند پیروزی انقلاب اسلامی یادآور شد: کارکنان شرکت نفت در سال ۵۷ چرخ‌های صنعت را به گونه‌ای مدیریت کردند که آهنگ شکل‌گیری انقلاب روند پرشتاب‌تری گرفت و انقلاب بسیار زودتر از آنچه پیش‌بینی می‌شد به وقوع پیوست.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران افزود: یکی از دلایل مهم شکست رژیم شاهنشاهی پهلوی در جریان انقلاب بستن شیرهای نفت توسط کارکنان و فلج شدن اقتصاد این رژیم بود. 

باورساد با اشاره به تحرک دشمنان انقلاب در ایجاد و راه‌اندازی جنگ نظامی، بیان کرد: دنیای استکبار بعد از پیروزی انقلاب از راه دیگری وارد جنگ علیه انقلاب شدند که همان آغاز هشت سال جنگ علیه ایران اسلامی بود.

وی اظهار کرد: تصور دشمنان بر این بود که با آغاز جنگ، اقتصاد و چرخه نفت و گاز ایران اسلامی را فلج کنند، اما غافل از این بودند که مردم ایران و صنعتگران نفت و گاز در حوزه جنگ و دفاع از کشور تبحر، تخصص و شجاعت دارند.

باورساد با بیان این‌که تلاش های دشمنان با تلاش و مدیریت جهادی و تخصصی کارکنان شرکت نفت در حوزه نفت به شکست انجامید، عنوان کرد: کارکنان شرکت نفت با انجام عملیات پدافند غیرعامل در قالب پنهان کردن کارخانجات نفت در زیر خاک از تخریب این کارخانجات توسط دشمنان خودداری کردند و در آن ‌سوی میدان نیز در جبهه‌های حق علیه باطل حضوری پررنگ و تأثیرگذار داشتند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با بیان این‌که تحریم‌ها قدم بعدی استکبار برای فروپاشی انقلاب اسلامی بود، گفت: ما قبل از انقلاب اسلامی توانایی ساختن یک پیچ و مهره ساده را نداشتیم و حتی فنس‌های اطراف کارخانجات ما از کشور انگلیس وارد می‌شد، اما تحریم‌ها سبب رشد و بالندگی همچنین خودکفایی ایران اسلامی شد.

باورساد در پایان خاطرنشان کرد: تحریم‌ها سبب شد تا ما هر آنچه نیاز داریم بسازیم و در برابر تحریم‌های دشمنان واکسینه شویم.

منبع : فارس نیوز