امام جمعه لنده با بیان این‌که گروه داعش سیاست‌های استکباری را دنبال می‌کنند گفت: ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی از نقشه‌های استکباری بوده که گروه داعش در حال اجرای آن است.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، حجت‌الاسلام مهدی کیانی‌اصل ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه با دعوت به رعایت تقوا و تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان(عج) گفت: در هفته گذشته شور و شعف ویژه‌ای در میان مردم ایران و شیعیان جهان به وجود آمده و با آذین بستن و اجرای برنامه‌های مختلف در سطح شهرها و روستاها بی‌قراری دل‌های منتظر خود را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: ظهور آقا امام زمان(عج) تمام دل‌خستگی‌ها و زخم‌های کهنه بشریت را درمان خواهد کرد.

امام جمعه لنده در ادامه به وظیفه منتظران ظهور آقا امام زمان(عج) تصریح کرد: آنچه وظیفه شیعیان و منتظران برپایی عدالت در جهان است، توجه جدی و مستمر به اصل بنیادین مهدویت و نهادینه کردن آن در دل و جان خویش و جامعه است.

حجت‌الاسلام کیانی‌اصل افزود: برای نهادینه کردن فرهنگ مهدویت در جامعه رسالت و مأموریت اصلی روحانیون و مبلغان بیشتر از دیگران بوده و باید اصل انتظار و مهدویت و بیان وظایف منتظران را در دستور کار برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی خود قرار دهند.

وی آگاهی بخشی به جامعه را یادآور شد و گفت: با ترویج و گسترش فرهنگ مهدویت در جامعه، غبار مهجوریت از چهره‌ آن پاک و همه از برکات انتظار بهره‌مند خواهند شد.

* داعش امنیت منطقه را تهدید می‌کند

رئیس شورای فرهنگ عمومی لنده در ادامه به اقدامات گروه داعش در عراق و سوریه اشاره کرد و گفت: داعش زنگ خطری برای امنیت منطقه بوده و حمایت بعضی کشورها از این گروه تروریستی نشانه ماهیت آنان بوده و سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی باید اقدامی جدی در جهت مقابله با این گروه به کار گیرند.

حجت‌الاسلام کیانی‌اصل به مسلح بودن گروه داعش به سلاح‌های کشتار جمعی اشاره کرد و گفت: ریشه فکری گروهک داعش در وهابی‌گری و اندیشه‌های تکفیری قرار گرفته که مشروعیت ناسالم جنگ علیه بشریت را در مناطق مختلف از مفتی‌های وهابی دریافت می‌کنند.

وی خاطرنشان ساخت: در طول یکی‌ دو سال اخیر بحث فتواهای ناصواب در اندیشه وهابیت که منجر به جنایات ضد بشری شد و سلاح بی‌مهار را در اختیار تکفیری‌ها قرار می‌دهد، جنایات بسیاری در سطح کشورهای مسلمان راه‌اندازی کرده است.

امام جمعه لنده در ادامه یادآور شد: گروهک داعش مجری سیاست‌های استکباری بوده و اختلاف میان شیعه و سنی از جمله مأموریت‌هایی است که این گروهک تروریستی دنبال می‌کند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۳۰

منبع : فارس نیوز