سی و‌سومین کارگاه جنگ نرم ویژه بسیج اساتید صبح امروز در کهگیلویه و بویراحمد آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، صبح امروز و با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، سی و سومین کارگاه جنگ نرم ویژه اساتید بسیجی و همچنین یادواره شهید دکتر مصطفی چمران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد.

در این برنامه سه روزه برنامه‌های مختلف بصیرتی در خصوص جنگ نرم برای اساتید بسیجی برگزار می‌شود.

در مراسم افتتاحیه این مراسم که تعدادی از رؤسای دانشگاه‌های حضور داشتند دکتر یعقوب زراعت‌کیش رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج به حضار در این برنامه خیر مقدم گفت.

زراعت‌کیش اظهار کرد: شاهد زحمات زیاد بسیج اساتید استان برای برگزاری چنین برنامه باشکوهی طی چند مدت اخیر بودیم.

وی گفت: آن‌چه که امروزه اساتید بسیجی لازم است بیش از هر چیز در دستور کار خود قرار دهند ایجاد روحیه امید و نشاط در بین دانشجویان است.

این مسئول دانشگاهی در استان کهگیلویه و بویراحمد تحقق فرمایشات رهبری در قالب شعار سال و همچنین موفقیت در عرصه اقتصاد مقاومتی را در گرو ایجاد روحیه امید در بین مردم و به خصوص قشر جوان و به ویژه قشر دانشگاهی و دانشجویی دانست.

در ادامه این مراسم نورمحمد علیپور رئیس بسیج اساتید استان از برنامه‌ریزی برای برگزاری این مراسم گفت و به برنامه‌هایی که در این سه روز برگزار می‌شود اشاره‌ای کرد.

سپس رئیس بسیج اساتید کشور در موضوعات مختلف داخلی و بین‌المللی برای جمع حاضر به ایراد سخنرانی پرداخت.

انتهای پیام/۲۵۷۱/و۳۰

منبع : فارس نیوز